To je to što me zanima!

Ante Tomić odlazi u Real Madrid za - milijun eura?

Košarkaš Zagreba navodno će već ove zime otići u redove madridskog velikana. Odšteta bi trebala biti milijun eura, što je u košarci fantastična cijena
Vidi originalni članak

Ponude za Antu Tomića stizale su u Trnsko još ljetos, ali nijedna nije bila dovoljno dobra. Zagreb je uporno odbijao stotine tisuća dolara za svog 22-godišnjaka, najboljeg igrača NLB lige, i čekao - milijun. Dočekao ga je nekoliko mjeseci kasnije, SN pišu kako će već ove zime Tomić postati igrač velikog Real Madrida. Odšteta je navodno milijun eura i uplaćivat će se u ratama, a 217 cm visoki Dubrovčanin trebao bio potpisati na tri i pol godine.
Dolaskom Florentina Pereza nogometna sekcija Real Madrida obogaćena je za najveće svjetske zvijezde, Ronalda, Kaku, Benzemu... Košarkaša je istovremeno preuzeo Ettore Messina, a pojačanja su stigla u liku Garbajose, Lavrinoviča, Veličkovića, Kaukenasa i Prigionija. Nadogradnja se nastavlja na zimu, u klub je već stigao Marko Jarić, Srbin s NBA iskustvom, a pod koševima bi pojačanje trebao biti naš Tomić. Pet visokih igrača bit će konkurencija prvoj zvijezdi Zagreba, uz Garbajosu, Lavrinoviča i Veličkovića tu su još i Rejes i Van den Spiegel.
Nakon Sesara, Stojića i Tomasa, Ante Tomić bit će novi veliki posao uprave kluba iz Trnskog. A takvim bi se moglo pokazati i dovođenje Tonija Prostrana iz Zadra. Ponajbolji playmaker svijeta u svom godištu nije želio čekati priliku u Zadru, već se pridružio Krstiću i Mulaomeroviću, koji dijele minutažu na poziciji Zagrebova razigravača. Zadar ga je pustio, stvar je riješena.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • st1986 12.01.2010.

    da svakako bi treba u Cibonu, glavnog krivca za stanje u hrv. košarci

  • tandara 12.01.2010.

    zaslužio je,e moja cibono sad si mogla imat delača,tomića,prostrana....ali jebeš kad nema para

  • josica 12.01.2010.

    Kvalitetan je, ali nije za Real !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare