To je to što me zanima!

Antolić: Nismo se dobro snašli; Bradarić: Zaslužili smo slaviti

Bili smo bolji. Puno smo šansi imali. Šteta za ovaj gol na kraju, rekao je Mario Gavranović nakon derbija između Rijeke i Dinama. Ni jedni ni drugi nisu u potpunosti zadovoljni...
Vidi originalni članak

Bili smo bolji. Puno smo šansi imali. Šteta za ovaj gol na kraju. U prvome poluvremenu smo trebali voditi s par razlike, rekao je Mario Gavranović, jedan od najboljih igrača Rijeke, nakon remija protiv Dinama na Rujevici (1-1).

>>> Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Dinamovci su bili sretni zbog boda, ali svjesni su kako nisu odigrali pravu utakmicu.

- Cijeli tjedan smo se pripremali i trenirali da uzmemo tri boda, a na kraju trebamo biti sretni s bodom. Nismo se dobro snašli, definitivno nismo bili pravi u prvih 45 minuta - rekao je Domagoj Antolić.

Filip Bradarić odigrao je još jednu dobru utakmicu.

- Tužni smo jer smo zaslužili pobjedu. Tri-četiri igrača su u svlačionicu ušla šepajući, dali smo sve od sebe. Trebali smo dobiti, Dinamo je spašavao Livaković. Vjerujem da ce i Dinamo kiksati do kraja prvenstva - rekao je Filip Bradarić.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • KarloCharli 09.04.2017.

    antoliču ako nemaš televizor dođi kod mene pa pogledaj kakav si ''majstor'' kaj te nije sram da nosiš taj sveti dres i broj 8

  • BDC 09.04.2017.

    Sto se tice kadra ovo je jedan od najslabih Dinama.Antolic nije za Dinamo ali su sigurno njegova familija upletena u Dinamo , samo tako se moze objasniti zasto ovaj momak igra i zasto je kapetan.O Pivaricu necu o njemu je sve Jelicic rekao i tri milijuna gradjana.Rijeka je ove sezone bolja i ostat ce bez poraza.

  • It's kišing 09.04.2017.

    A mene zanima sta je s kopačkama...svi su se klizali kao da igraju hokej...

Komentiraj...
Vidi sve komentare