To je to što me zanima!

Antonia Balek ipak dobila novac za medalje i rekorde

Njen odvjetnik Zdravko Baburak potvrdio je da je hrvatska zlatna paraolimpijka dobila novac od Vlade. Nije znao reći o kolikom je iznosu riječ
Vidi originalni članak

Na račun naše zlatne paraolimpijke Antonije Balek sjela je novčana nagrada Vlade za dva osvojena zlata i dva oborena svjetska rekorda, potvrdio nam je njezin odvjetnik Zdravko Baburak, no nije rekao o kojem je iznosu riječ. Prema odluci Vlade, Antoniji Balek pripalo je 616.000 kuna. Baburak je potvrdio da je još u petak Paraolimpijski odbor osam sati raspravljao o slučaju Balek, no nije želio  govoriti o tome što su zaključili. Uputio nas je tek na glasnogovornika Paraolimpijskog odbora Darka Matića. On rekao da će Odbor na vrijeme poslati priopćenje, od kojeg zasad nema ništa. Matić nije želio potvrditi niti da je sastanka bilo.
Zlatna paraolimpijka nakon potvratka iz Pekinga optužila je svojeg trenera Ivicu Jakeljića da je ljude koje nije vidjela stavio na popis za nagradu, ali i da joj je prijetio smrću. Jakeljić je to opovrgavao.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • brko1 18.11.2008.

    Bar je trenirala, a ne drogirala.

  • hogarko 18.11.2008.

    Malo se prolipšala kad je dobila keš.

  • zekica 17.11.2008.

    pa naravno da joj je vlada dala novac kad vlada priznaje samo lopove a balekova je u njihovom rangu - lopov ko i oni svi. gamad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare