To je to što me zanima!

Antonio Ježina: Nisam se ni snašao, a već sam primio gol...

Nisam se ni snašao, a primio sam gol, kaže golman Antonio Ježina, koji je u Južnoj Koreji u prijateljskoj utakmici ‘kapitulirao’ nakon samo 10-ak sekundi u igri...
Vidi originalni članak

Antonio, jesi li spreman za debi u reprezentaciji, upitao me izbornik prije ulaska u igru. Bio sam jako uzbuđen, odgovorio sam: ‘Naravno da sam spreman’, rekao je nakon povratka iz Južne Koreje golman Istre 1961 Ježina.

Igor Štimac ga je u igru ubacio u 94. minuti, a samo desetak sekundi poslije primio je gol.

- Bio je to najnesretniji gol u mojoj karijeri. Pa nisam se ni snašao, a već sam primio gol. Trebao sam u igru ući pet minuta prije, ali nije bilo prekida, pa sam ušao u zadnjoj minuti - kaže Ježina (24), kojemu su suigrači dali podršku.

- Svi su mi prišli i rekli da nema veze zbog gola. I ja ću to, nadam se, brzo zaboraviti. Važno mi je da sam debitirao za Hrvatsku - rekao nam je Antonio.

Na Plesu ga je dočekao brat Petar, koji je i sam igrao nogomet.

- Svi smo u obitelji jako ponosni. Ja sam radio pa sam utakmicu gledao na streamu u firmi. Kad je brat ulazio, svi su se okupili oko mene i čestitali - kaže Petar, koji će bratu Antoniju predložiti da napiše i knjigu. 

Ježina je bio na arbitraži sa Zadrom, pitao se hoće li ikad više braniti, a sad je postao reprezentativac.

- Život mi se promijenio u nekoliko mjeseci. Sad sam u Istri  i tamo se mogu razvijati. Došao sam u pravi klub i dobio sam mir - završio je 24-godišnji Antonio.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Misika 14.09.2013.

    Nas izbornik je izveo fenomenalan potez za povijest nogmeta.

  • eror666 13.09.2013.

    nije mogao obraniti nikako, nema veze, Igor mu je mogao dati jedno poluvrijeme da brani, al nadam se da će biti još prilike.

  • bhb96 13.09.2013.

    krivi su stoperi,a ne on

Komentiraj...
Vidi sve komentare