To je to što me zanima!

Anži dao nemoralnu ponudu: Eto'ou 20 milijuna € po sezoni

U slučaju transfera u Anži, Samuel Eto'o bi zarađivao nevjerojatnih 20 milijuna eura po svakoj od četiri godine ugovora i tako postao najplaćeniji nogometaš današnjice
Vidi originalni članak

Prema pisanju Marce, ruski prvoligaš Anži Mahačkala, klub čije boje brani bivši brazilski reprezentativac Roberto Carlos, sprema ponudu tešku 30 milijuna eura za kupnju kamerunskog napadača Intera Samuela Eto'a...

U slučaju transfera u Anži Eto'o bi zarađivao nevjerojatnih 20 milijuna eura po svakoj od četiri godine ugovora i tako postao najplaćeniji nogometaš današnjice.

Anži je u vlasništvu ruskog oligarha Selejmana Kerimova koji nema namjeru štedjeti na putu da svoj klub učini jednim od europskih moćnika. Dosad je doveo Brazilce Juscileija, Diega Tardellija, Joaoa Carlosa kao i Roberta Carlosa, a Eto'o bi mu bio najveća "lovina".

Prema navodima ruskih medija namjera Kerimova je u klub dovesti i Andreja Aršavina (Arsenal) i Danka Lazovića (Zenit St. Peterburg).

Idi na 24sata

Komentari 10

  • grgusan 09.08.2011.

    imaju vec bousuffu i dzuszdaka,jos par i eto naslov prvaka

  • SpužvaBobSkockani 09.08.2011.

    Eto zašto skaču krediti u švicarcima, netko sve to treba da plati u konačnici, otišao je nogomet k vragu i propast će svi ti velikani kao i NBA.

  • Pa šalim se, bokte! 09.08.2011.

    nedavno su i Žirkova kupili..jao, kud ide taj nogomet.. :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare