To je to što me zanima!

Anži Mahačkala sprema 300 milijuna eura za ljetni šoping!

Prema informacijama koje pristižu iz Rusije, prve mete ovoljetnog prijelaznog roka su napadači Lavezzi i Torres. Žele Ligu prvaka kroz tri godine dovesti u Dagestan
Vidi originalni članak

Prema pisanju Sports Illustrateda, ruski nogometni klub Anži Mahačkala spreman je ovog ljeta potrošiti nevjerojatnih 300 milijuna eura kako bi kroz tri godine doveo Ligu prvaka u Dagestan...

Zadatak za dovođenje najvećih svjetskih talenata imat će donedavni kapetan, a danas direktor kluba, Roberto Carlos. Prema informacijama koje pristižu iz Rusije, prve mete ovoljetnog prijelaznog roka su napadači Ezequiel Lavezzi (Napoli) i Fernando Torres (Chelsea).

Momčad koju trenutno vodi nizozemski stručnjak Guus Hiddink trenutno zauzima sedmu poziciju u ruskom prvenstvu sa šest bodova manje od posljednjeg mjesta koje dogodine vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Firefox_1 05.04.2012.

    Rusija trenutno stvarno ima dobru ligu, ali je to skroz nerealno. Država je živa bijeda, istina imaju dobre stadione, ali im je ostala infrastruktura na nivou 19. st. Društveno im je uređenje na nivou najgrubljeg kapitalizma nastalog na pljački i privatizaciji državne imovine, korupcija je najveća na Svijetu, samo je pitanje dana nova revolucija a ne najjača liga.

  • canucks 05.04.2012.

    Pa zasto da jedan Lavezzi ode u Dagestan dok moze otici u neke top klubove Europe?

  • VarkoMukoja 04.04.2012.

    Torres se vraća.....dečko i kad nije zabijao trudio se na terenu, asistirao...konačno je i počeo zabijati! Lavezzi?! Hm....on i Cavani su prejak tandem. Nisam pristaša tih odlazaka, ali Rusi će postati kao i Ukrajinci. Imati će kroz par godina sigurne predstavnike u Europi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare