To je to što me zanima!

Potvrđene najcrnje prognoze: Arapović 'out' do 12 mjeseci...

Cedevita je pobijedila Partizan u majstorici ABA lige, ali je ostala bez Marka Arapovića na duže vrijeme. On je prilikom jednog pokušaja blokade nezgodno pao i nastradalo je koljeno..
Vidi originalni članak

Bilo mi je muka kad sam to vidio, bio sam prvi uz rub terena i zaista nije dobro izgledalo, rekao je nakon dvoboja Miro Bilan, koji je kao i ostatak suigrača pobjedu posvetio Marku Arapoviću. 

Dan nakon utakmice obistinile su se najcrnje prognoze. Riječ je o rupturi patelarnog ligamenta. Jednoj od najtežih ozljeda u sportu.

Jutro donosi realno stanje a prenosi ga dr. Tomislav Cerovečki, liječnik KK Cedevite i kirurg ortoped Klinike za traumatologiju Zagreb:

- Ryan Boatright ima rupturu mišića zadnje lože desne natkoljenice. Sa terena će izbivati minimalno desetak dana a o težini ozljede i veličini rupture znat će se više u utorak nakon detaljne dijagnostike. Marko Arapović ima rupturu patelarnog ligamenta lijevog koljena što je jedna od najtežih sportskih ozljeda uopće. Čekamo detaljnu dijagnostiku tijekom ponedjeljka popodne kao i posebne operativne dodatke i lijekove iz Njemačke pa ćemo ga operirati u Traumatološkoj bolnici. Oporavak će trajati minimalno šest mjeseci.

Marka će operirati upravo stručni tim na čelu sa dr. Cerovečkim, specijalistom upravo za operacije koljena.  

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mini mrcina 03.04.2017.

    Drzi se Arapovicu, nadamo se brzom oporavku!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare