To je to što me zanima!

Argentina osigurala Brazil, Leo Messi dvaput zabio Paragvaju

Iako im je trebao sam bod da osiguraju plasman na SP, Argentinci ništa nisu prepustili slučaju te su slavili kod Paragvaja 5-2. Urugvaj je dobio Kolumbiju 2-0
Vidi originalni članak

Argentinska nogometna reprezentacija prvi je putnik na Svjetsko prvenstvo u Brazilu iz južnoameričke kvalifikacijske skupine nakon što je u noći na srijedu pobijedila Paragvaj u Asuncionu 5-2.

'Gaučima' je bio potreban i bod da teoretski osiguraju plasman, no momčad Alejandra Sabelle ništa nije prepustila slučaju. Dvostruki strijelac bio je kapetan Leo Messi, koji je zabio dva penala (u 12. i 53. minuti) te Sergio Agüero u 32. i Angel di Maria u 50 minuti. Za Paragvajce zabili su Nunez i Santa Cruz.

Za razliku od Argentine istu priliku za osiguranje plasmana u Brazil nije iskoristila Kolumbija, kojoj je također trebao jedan bod, no njihovo slavlje odgodio je Urugvaj koji ih je pobijedio u Montevideu 2-0 golovima Edinsona Cavanija u 77. i Cristiana Stuanija u 81. minuti. Kolumbija u sljedeće dvije utakmice ima priliku ispraviti se i doći do vrijednog boda.

A ovom pobjedom Urugvaj se sve više približio izravnom plasmanu na SP izjednačivši se bodovno sa četvrtoplasiranim Ekvadorom, dok trenutno peti Urugvajci bi s te pozicije išli u dodatne kvalifikacije protiv azijskog protivnika.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • nogofil 11.09.2013.

    plavocrnom Kako to za milog Boga smatrate da je to sve približno isto. Messi je dao,po Vama, 5 golova manje u 125 manje odigranih utakmica. Šta mislite, plavocrni, koliko će golova on dati u tih 125 utakmica. Ja, eto, smiono prognoziram 15 najmanje i imat će 120 golova više nego Ronaldo sa tim brojem utakmica. I zar je to "tu negdje"?

  • reflex 11.09.2013.

    Definitivno su igrali u tezim uvjetima pele i ekipa a nogomet je prije bio pravi nogomet ovo danas je katastrofa daju po 100 miliona eura za igrace svaki od navedenih je bio bolji od njih jer nijedan igrac nevrijedi vise od 10 miliona eura sve ostalo je marketing i to mi se gadi :-)

  • MateoGonzaga 11.09.2013.

    Kvalificirala se jos i Nizozemska,Italija pa nigdje spomena o tome...samo se ulizujete Messiju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare