To je to što me zanima!

Argentinac Ibanez potpisao za zagrebački Dinamo

S Ibanezom smo već ranije sve dogovorili, ali smo tek u petak sredili formalnosti s njegovim klubom, izjavio je glasnogovornik Dinama Ado Kožul
Vidi originalni članak

Nakon Argentinca Suareza i Čileanca Moralesa, hrvatski prvak je doveo još jedno pojačanje. Riječ je o još jednom Argentincu, Luisa Ezequielu Ibanezu iz Boca Juniorsa.
- S Ibanezom smo već ranije sve dogovorili, ali smo tek u petak sredili formalnosti s njegovim klubom - izjavio je glasnogovornik Dinama Ado Kožul.
Kožul je dodao da Ibanez ima tek 19 godina, igra na mjestu lijevog je bočnog igrača i vrstan je tehničar. Dinamov glasnogovornik još je rekao da je Ibanez vjerojatno i posljednje Dinamovo pojačanje.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • buffon_boy 14.06.2008.

    samo se bojim da zbog ovoga ne gine reprezentacija...

  • Silvaa 14.06.2008.

    Kaj nemaju iz njihove škole ???? sve kaj su prodali to su oni stvorili............i toricda da znaš Dinamo ima jednu od najboljih škola nogometa u Europi,osvojili kadetski i juniorski kup...pobjedili su u finalu Sporting i Barcu...Ovo Nizozemci su bili na treninzima da još nešto novo nauče od nas...tak da...sam si ljubomoran bolje šuti...

  • torcida_4ever 14.06.2008.

    ma ovaj dinamo je boze sacuvaj sve neke strance dovode ,nemaju nijednog decka iz njihove skole! ubrzo ce u dinamu igrat dva hrvata ,a ostalo stranci..sramota za jedan hrvatski klub!

Komentiraj...
Vidi sve komentare