To je to što me zanima!

Argentinci nakon igre parova poveli 2-1 protiv Francuske...

Argentinska Davis Cup reprezentacija povela je nakon drugog dana četvrtfinala i igre parova s 2-1 u susretu protiv Francuske na zemljanom terenu u Buenos Airesu...
Vidi originalni članak

David Nalbandian i Horacio Zeballos bili su dobitna kombinacija za Argentinu, koja je s 3-6, 7-6(3), 7-5 i 6-3 svladala francusku kombinaciju Julien Benneteau i Michael Llodra. Imali su Francuzi praktički u rukama 2-1 u setovima, ali su se slomili u ključnom trenutku. Naime, prvi vodstvu 5-3 u trećoj dionici Francuzi su servirali za vodstvo 2-1 u setovima, no Argentinci su napravili break, koji je bio ujedno i prvi njihov u meču.

Baš kao i u nogometu, kad padne prvi, drugi "pada sam od sebe". Argentinci su prvo servisom izjednačili na 5-5, a potom napravili još jedan break za vodstvo 6-5, te mirno odservirali za prednost 2-1 u setovima.

Francuzi su se u četvrtom setu upotpunosti raspali, te su na servisu Argentinaca osvojili svega tri poena! Nalbandian i Zeballos su s dva breaka riješili meč u užarenoj atmosferi Buenos Airesa, čime su svojoj reprezentaciji osigurali dvije meč-lopte posljednjeg dana.

Tada bi se prema sadašnjem rasporedu igranja trebali sučeliti Juan Monaco i Jo-Wilfried Tsonga, a potom Carlos Berlocq i Gilles Simon. Poznavajući argentinsku reprezentaciju Nalbandian će preuzeti odgovornost igranja petog susreta, ukoliko rezultat nakon meča Monaca i Tsonge bude 2-2.

Davis Cup, četvrtfinale, parovi:

Argentina - Francuska 2-1

Nalbandian / Zeballos - Benneteau / Llodra 3-6, 7-6(3), 7-5, 6-3

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Sokratis Papastathopoulos 07.04.2013.

    BozoljaCCCC

  • libeluli 07.04.2013.

    Ja ne znam čemu se ovdje neki čude...pa ovo mi je normalan rezultat

  • lovac_u_mutnom 07.04.2013.

    Znam da ću "popušiti" brdo minusa al' samo da vas obavestim i da su srbi poveli 2:1.............ahahahahahahahahahahah............ajmo znalci moji, opravdajte poraz amera , ipak su oni "najbolji" !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare