To je to što me zanima!

Argentinski petoligaš na dres je zagurao čak 50 sponzora...

Tvrtkama kažemo da daju koliko mogu. Ne dobijemo uvijek novac, nekad to bude i kvadricikl, koji potom prodamo, rekao je predsjednik kluba Gustavo Gomez
Vidi originalni članak

Najveći problem većine sportskih klubova danas je kako pronaći sponzore. I zlatni olimpijci kod nas kucaju na brojna vrata tražeći pomoć, uglavnom bez uspjeha.

Možda da utipkaju broj gospodina Gustava Gomeza, predsjednika argentinskog nogometnog petoligaša  ADC-a. On je za svoj klub pronašao čak 50 sponzora i sve ih je ugurao na dres.

Gomez se nada da će njegov klub dobiti mjesto u Guinnessovu knjigu rekorda jer ADC igra u natjecanju, koje priznaje Fifa.

- Tvrtkama kažemo neka daju što mogu te im ovisno o ulaganju osiguramo bolje ili lošije mjesto na dresu. Ne dobijemo uvijek novac, jedna tvrtka poklonila nam je kvadricikl, Pokušat ćemo ga prodati - rekao je Gomez.

Prošle sezone ADC je na dresovima imao 32 loga različitih tvrtki, no predsjednik Gomez ozbiljno je zapeo da svojoj momčadi osigura više novca te je u pauzi pronašao 18 novih sponzora.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • odlucni 12.02.2017.

    Ma tije nista za hajduk on ima koliko i godina starosti.Svake godine jedan vise.

  • strmi007 09.02.2017.

    Gori nego ajduk!

  • Pukovnik10 09.02.2017.

    na Hajdukovom crnom dresu će biti oko 1200 sponzora

Komentiraj...
Vidi sve komentare