To je to što me zanima!

Arijan Ademi se nada: Odluka o njegovoj žalbi 12. ili 13. svibnja

Do kraja ovog tjedna Arijan Ademi trebao bi saznati kakva mu je sudbina i hoće li Uefa prihvatiti njegovu žalbu. Odluka Disciplinskog suda očekuje se u četvrtak ili petak
Vidi originalni članak

Ne smijem previše govoriti o toj temi, ali službeni dodatni nalazi jednog neovisnog laboratorija idu Ademiju u prilog i nadam se da će žalba biti prihvaćena, rekao je nedavno Zoran Mamić i probudio nadu da bi Dinamovu veznjaku uskoro kazna mogla biti barem umanjena.

Arijan Ademi suspendiran je na četiri godine, a Disciplinski sud Uefe ovog bi tjedna trebao razmatrati žalbu. Odluka se očekuje do kraja tjedna, 12. ili 13. svibnja. 

Dinamo bi tako u tjednu kada će slaviti svoj 11. uzastopni naslov prvaka, a možda i dvostruku krunu, mogao imati još jedan razlog za slavlje. Jer eventualni povratak Ademija nogometu ili, što je realnije, smanjenje četverogodišnje kazne svakako je razlog za slavlje u Maksimiru. Dinamo s Ademijem i bez njega nije ista momčad.

Igrača takvih karakteristika nema na tržištu za cijenu koju je Dinamo spreman izdvojiti pa bi povratak 'originala' u neko prihvatljivo vrijeme bio dobitak na lutriji za Zorana Mamića i njegovu momčad.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • emenike 13.05.2016.

    Kakvi ste vi ljigavci,pa decko se dopingirao(što je zabranjeno).Da je netko iz Hajduka uzimao doping,nadali bi se da će biti doživotno suspendiran!

  • depeche_mode 09.05.2016.

    Iako je kriv, žao mi ga je jer mu je egzistencija stavljena na kocku. A ako se vrati, biti će toliko motiviran da će postat najbolji igrač hnl-a.

  • ping-pong 09.05.2016.

    Ma nek bude skraćenje kazne i na dvije godine, ali ovih četiri je previše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare