To je to što me zanima!

Armada izazvala nerede nakon utakmice protiv Bednje u Kupu

Nogometaši Rijeke pobijedili su Bednju iz Beletinca s rekordnih 10-0 u šesnaestini finala Kupa. No pobjedu su pokvarili navijači Rijeke koji su se sukobili s policijom...
Vidi originalni članak

Rijeka je s 10-0 pobijedila Bednju iz Beletinca u šesnaestini finala Kupa što joj je najveća gostujuća pobjeda u povijesti kluba. Zanimljvo, trener Bednje je Saša Paska koji je bivši igrač Rijeke. No nije mogao previše napraviti kao ni njegovi igrači.

Marin Tomasov briljirao je s četiri gola, no utakmicu u varaždinskoj županiji zasjenili su neredi navijača Rijeke koji su došli bodriti svoju momčad pa se potukli s policijom.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka Armada je utrčala na teren. Policija je reagirala, a navijači Rijeke potom su se sukobili s organima reda. Situacija se primirila nakon nekoliko minuta, a nemamo još informacija o privedenim navijačima ni o ozlijeđenima.

Marko Jurinec/PIXSELL
Marko Jurinec/PIXSELL
Marko Jurinec/PIXSELL
Marko Jurinec/PIXSELL
Idi na 24sata

Komentari 168

  • jabbar 24.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • pueblo 23.09.2015.

    totalna glupost..

  • Alen1992 23.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare