To je to što me zanima!

Armada je oplela po Bjelici, a Jela kaže: Nek ste se vratili...

Rijeka igra puno ljepši nogomet pod Rožmanom, u svom je stilu poručio Joško Jeličić na Facebooku o potopu momčadi slovenskog trenera pa okrznuo Armadu, a ona je trenera Dinama... U nezgodnom trenutku
Vidi originalni članak

U četiri dana od očaja, šoka i plača do demonstracije moći i velikog veselja. Tako je izgledao Dinamov tjedan. "Modri" su uoči reprezentativne stanke potukli Rijeku do nogu 5-0 na Rujevici.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A navijači domaće momčadi u nevjerici su gledali kako Ivanušec, Oršić, Stojanović pa još jednom Oršić zabijaju golove bijelima. Na semaforu je bilo 4-0, a prošlo je tek 26 minuta utakmice.

VIDEO: ČETIRI BRZA KOMADA 'Blitzkrieg' u 12 minuta! Evo kako su 'modri' razbili Rijeku

Ipak, unaprijed pripremljene transparente htjeli su iskoristiti pa su ih u poprilično nezgodnom trenutku i pokazali. Stajalo je: "Kad se vi žalite zbog sudaca i VAR-a, cijela HNL od smijeha vam se para!".

Armada je tako neizravno prozvala trenera Dinama Nenada Bjelicu zbog komentara na račun VAR-a proteklih dana, ali suđenje sigurno nije bilo razlog zašto su njihovi igrači na kraju primili "petardu".

KOMENTAR Dinamo se narugao apsurdnom riječkom planu o 'nadigravanju'

Zanimljiv komentar na zbivanja na terenu, otprilike u isto vrijeme, na Facebooku je podijelio Joško Jeličić, bivši hrvatski reprezentativac, igrač Dinama i Hajduka, danas stručni komentator televizije PlanetSport. Uz njegovo ga dopuštenje i prenosimo:

"Rijeka igra puno ljepši nogomet pod Rožmanom. Važno da se Armada vratila", napisao je "Jela Strijela", ironično aludiravši na bojkot dijela navijača tijekom mandata Igora Bišćana, čiju su smjenu konstantno tražili.

Sa Simonom Rožmanom na klupi, to je sigurno, zasad im nije krenulo nabolje. Svega dvije pobjede, remi i tri (uzastopna) poraza u HNL-u bilanca je slovenskog trenera uoči reprezentativne stanke koja na Rujevici nikako neće biti mirna...

Idi na 24sata

Komentari 136

  • purger 1973 11.11.2019.

    Anta Mandić uspoređuješ po broju stanovnika Split i Rijeku pa pišeš: "za Split(tj.Hajduk) osvojio 18 državnih prvenstava, 21 kup, plus 2 kupa UEFA i još desetak kupova u ligi prvaka?" Daj me prosvjetli kad je to Hajduk osvojio 2 kupa UEFA i još desetak kupova u ligi prvaka? p.s. Znam da si mislio polufinale s Tottenhamom i četvrtfinale s Ajaxom al nemožeš napisat uz osvojene trofeje u bivšoj državi i današnjoj Hrvatskoj da su osvojili navedene inozemne, jer kad pišeš nešto za javnost moraš pazit razliku u osvajanju i sudjelovanju! Lp

  • purger 1973 11.11.2019.

    BlackRonsky, to "poparati" od smijeha je srbizam al niš čudno za vaš grad pošto su Hrvati manjina u vašem gradu! I dobro vam je rekla predsjednica KGK da ste bili rezervni klub za srpske klubove, pogotovo zvezdu i partizan, di vam se Skoblar afirmirao prije nek je otišao u Olympique M.? U OFK Beogradu!!! A vama su slali oni koji nisu bili ni za Radnički iz Niša, Rada, OFK Beograda i sl.! Živela Reka i skupina Armada-šaka jada!!!

  • 11.11.2019.

    Jedino kaj se paralo su vase mreze na Rujevici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare