Sport

Komentari 136

Armada je oplela po Bjelici, a Jela kaže: Nek ste se vratili...

Armada je oplela po Bjelici, a Jela kaže: Nek ste se vratili...

Rijeka igra puno ljepši nogomet pod Rožmanom, u svom je stilu poručio Joško Jeličić na Facebooku o potopu momčadi slovenskog trenera pa okrznuo Armadu, a ona je trenera Dinama... U nezgodnom trenutku

U četiri dana od očaja, šoka i plača do demonstracije moći i velikog veselja. Tako je izgledao Dinamov tjedan. "Modri" su uoči reprezentativne stanke potukli Rijeku do nogu 5-0 na Rujevici.

A navijači domaće momčadi u nevjerici su gledali kako Ivanušec, Oršić, Stojanović pa još jednom Oršić zabijaju golove bijelima. Na semaforu je bilo 4-0, a prošlo je tek 26 minuta utakmice.

Ipak, unaprijed pripremljene transparente htjeli su iskoristiti pa su ih u poprilično nezgodnom trenutku i pokazali. Stajalo je: "Kad se vi žalite zbog sudaca i VAR-a, cijela HNL od smijeha vam se para!".

Armada je tako neizravno prozvala trenera Dinama Nenada Bjelicu zbog komentara na račun VAR-a proteklih dana, ali suđenje sigurno nije bilo razlog zašto su njihovi igrači na kraju primili "petardu".

Zanimljiv komentar na zbivanja na terenu, otprilike u isto vrijeme, na Facebooku je podijelio Joško Jeličić, bivši hrvatski reprezentativac, igrač Dinama i Hajduka, danas stručni komentator televizije PlanetSport. Uz njegovo ga dopuštenje i prenosimo:

"Rijeka igra puno ljepši nogomet pod Rožmanom. Važno da se Armada vratila", napisao je "Jela Strijela", ironično aludiravši na bojkot dijela navijača tijekom mandata Igora Bišćana, čiju su smjenu konstantno tražili.

Sa Simonom Rožmanom na klupi, to je sigurno, zasad im nije krenulo nabolje. Svega dvije pobjede, remi i tri (uzastopna) poraza u HNL-u bilanca je slovenskog trenera uoči reprezentativne stanke koja na Rujevici nikako neće biti mirna...

Najčitaniji članci