To je to što me zanima!

Armada je zapalila Krčki most: Pogledajte spektakl za Oluju...

'222' Svaka baklja za jednog poginulog branitelja iz Primorsko-goranske županije. Obasjani Krčki most vidio se u cijeloj riječkoj regiji, a Armada je obilježila svoj rođendan i obljetnicu Dana pobjede...
Vidi originalni članak

Promet je bio obustavljen pet minuta, 222 člana udruge Plavo-bijeli otok i Armade rasporedili su se na Krčkom mostu i zapalili 222 baklje za isto toliko poginulih branitelja u Domovinskom ratu iz Primorsko-goranske županije.

 

Armada je bakljadom proslavila 30. rođendan i obilježila 22. obljetnicu Oluje, veličanstvene akcije kojom je slomljen agresorski san o Velikoj Srbiji, oslobođen hrvatski teritorij i u kojoj su sudjelovali mnogi članovi navijačke skupine Rijeke.

Bakljada se vidjela kilometrima, a obasjani most bio je vidljiv u cijeloj riječkoj okolici.

Dan pobjede

NK Rijeka je ranije na službenoj stranici čestitala svima Dan pobjede, a isto su napravili Dinamo, Hajduk, Osijek i većina sportskih kolektiva u Hrvatskoj, kao i naši sportaši poput Ivice Kostelića koji je objavio fotku s kninske tvrđave.

Cijela Hrvatska slavi i sjeća se heroja koji su prije 22 godine u samo nekoliko dana oslobodili okupirani hrvatski teritorij koji je bio pod nadzorom pobunjenih Srba koji su uspostavili paradržavu 'Republiku Srpsku Krajinu'. Oluja je uz akciju Bljesak, još jednu veličanstvenu pobjedu hrvatske vojske, bila ključna akcija kojom je završen Domovinski rat i obranjen hrvatski teritorij.

Idi na 24sata

Komentari 123

  • ZarkoGudek 09.08.2017.

    Bravo za Armadu eto sav sam se najezio . Bog blagoslovio nase decke nasu mladost i da vise NIKAD ALI NIKAD ne bude sukoba ozmedu Armade Torcide BBB Ultrasa iz Osijeka ,Demona iz Pule nikad ALI NIKAD jer je sramotda da su zajedno ginuli za domoviu oni i nasi ocevi a sada da se medusobno napadaju i tuku sramota je to koja zreba prestati. Pozivam sve navijacke skupine da ae udruze i zajedno nastupaju udruzeni i svim potrebnim akcijama za Hrvatsku za nase ljude i za plememita djela !!! I dosta visesuloba ponavljam dosta vise !!! Jer time izdajete nasu drzavu nas narod sramota je da se medusobno sukobljavate morate to nadvladati i biti mudri i za nepravdu se zajedno boriti na mudar i lukav nacin !!

  • BobPell 08.08.2017.

    morem plovi jedna mala barka

  • Yassa 06.08.2017.

    ljudi svaka čast , ali gdje je nestao čovjek

Komentiraj...
Vidi sve komentare