To je to što me zanima!

Arnaud Clement izbacio našeg Čilića iz Wimbledona

Manje od dva sata bilo je potrebno francuskom veteranu da pobijedi Marina Čilića u osimini finala Wimbledona u tri seta, 6-3, 7-5, 6-2
Vidi originalni članak

Šalio sam se da je dobro dok je Francuza u turniru jer da to znači nove pobjede. Na žalost, ovaj treći me stajao glave, našalio se Marin Čilić, kojeg je 6-3, 7-5, 6-2 pobijedio Arnaud Clement, 145. tenisač svijeta.
Marin se malo počeškao po glavi vidjevši Schu00FCttlera u svojem dijelu ždrijeba za četvrtfinale.
- Šteta. Bio je to sjajan ždrijeb za polufinale. Ali Clement mi je dobra škola. Dobio me na iskustvo, a to je ono što meni najviše nedostaje. Fali mi i malo bolji mentalni pristup mečevima. No ima vremena. Zadovoljan sam tempom kojim napredujem - rekao je Čilić, koji će od ponedjeljka biti u Top 40.
Naš najmlađi reprezentativac potom se opet osvrnuo na meč osmine finala.
- Lukav je taj Francuz, kakva samo rješenja ima. Odlično se kreće i stvarno je nezgodan za visoke igrače, kako su me i upozoravali. Ah, valjda će iskoristiti ždrijeb i otići u polufinale - kaže 19-godišnji Međugorac.
Idućeg tjedna Marin bi trebao igrati u švicarskom Gstaadu, gdje je bio u polufinalu prije dvije godine.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nogometas05 01.07.2008.

    Nisam ja nikakav nogometas-nick je sprdnja-ja sam igrao tenis 13godina u svim kategorijama i jako dobro znam sto govorim!

  • nogometas05 01.07.2008.

    BAS SUPROTNO-JA SAM IGRAO TENIS ISE OD 13GODINA NA SVIM RAZINAMA DOK SE NISAM OZLIJEDIO I JAKO DOBRO ZNAM STA GOVORIM!

  • niko6crunchie 30.06.2008.

    ma daj nogometaš05 stvarno ti je glup komentar....ako si stvarno nogometaš i ne čudim se...dečko ima 19 god i u top 40 je...pa šta ako ne će postat No.1 ili kao federer, dobar je i ovako..ovo je isto uspjeh...sad ako federer izbaci marija reci i za njega -nikad ništa od njega...a nakon svega šta je lani prošao...ddobri su oni, ima još posla pred njima...mene jedino ljubičić zna razočarat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare