To je to što me zanima!

Arnstadt: Sjajna Blanka Vlašić ponovno pobijedila

Najbolja svjetska visačica Blanka Vlašić nije imala pravu konkurenciju ni u Arnstadtu te će i ove sezone biti najdominantnija
Vidi originalni članak

Iako sam sve visine preskočila iz prve, tražila sam se cijelo natjecanje. Bila sam jako umorna, ali nisam željela popustiti na nižim visinama pa da Slesarenko to iskoristi i da kasnije upadnem u probleme, rekla je Blanka Vlašić nakon što je pobijedila preskočivši 203 centimetra. Do pobjede u poslijepodnevnom mitingu u Arnstadtu Blanka je sve visine do pobjede preskakala iz prvog pokušaja. Najveća suparnica Jelena Slesarenko držala se do 201 cm, nakon čega nije više mogla izdržati Blankin ubitačan ritam. Mlada Splićanka tako nije imala pravu konkurenciju i na pravi način je najavila da će i ove sezone dominirati u svijetu ženskog skoka u vis.
- Zvučala je stvarno sretno. Ovo joj je jedno od dražih natjecanja. Iako mi to nije rekla, osjetio sam joj to po glasu - rekao je Joško Vlašić.

IZ NJEMAČKE U BANSKU BYSTRICU
Blanka se neće iz Arnstadta vraćati u Split, iako joj slijede dva dana odmora. Već u utorak skakat će na mitingu u Banskoj Bystrici, gdje je prije dvije godine preskočila 205 cm, što je do danas njezin najbolji rezultat u dvorani. To će joj biti prvo dulje izbivanje iz Splita ove godine.


JOŠKO REZULTATE DOBIVAO SMS-om
Natjecanje je trajalo iznimno dugo, a s obzirom na to da nije bilo nikakvog prijenosa, kako televizijskog, tako ni na internetu, Joško Vlašić doznao bi rezultat preko SMS poruka.
- Kako bi Blanka preskakala visine, tako bi mi poruke slao menadžer Harri Edletzberger.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • petrica0 03.02.2008.

    cura oce skakat,eto joj sad,neka skace i priko 210

  • davor_ 03.02.2008.

    BRAVO KRALJICE!!

  • hrvatica_bj 03.02.2008.

    Ma svaka joj čast..jednostavno najbolja je..

Komentiraj...
Vidi sve komentare