To je to što me zanima!

Aršavin im 'uništio' nadu: Nećemo osvojiti prvenstvo

Morali smo kupiti više igrača. Trebaju nam iskusni nogometaši, prave zvijezde želimo li osvojiti trofej, rekao je ruski napadač u dresu Arsenala Aršavin
Vidi originalni članak

Taman kad su svi u Arsenalu počeli vjerovati da doista mogu do naslova 'presjeklo' ih je malodušje Andreja Aršavina (28).
- Još uvijek mislim da smo morali kupiti više igrača prošlo ljeto želimo li osvajati trofeje. Jednostavnom računicom dolazimo do podatka da imamo najmanje jednog igrača manje nego prošle sezone. Prodali smo dvojicu igrača, a kupili samo Thomasa Vermaelena. Nakon toga na duže vrijeme ozlijedili su se Van Persie, Gibbs i Ramsey pa je, za mene, očito da smo trebali nova pojačanja - otvorio je dušu ruski napadač u dresu Arsenala Andrej Aršavin. Rus je napadač koji svoje golove slavi prstom na usnama kojim kao da ušutkava protivnike. No ovaj put bolje da je netko njega ušutkao. Jer, u ušima Arsenea Wengera ovo sigurno neće lijepo odjeknuti. Pogotovo jer je Arsenal na samo dva boda zaostatka za vodećim Unitedom, a u sedam utakmica do kraja ima najlakši raspored od konkurenata za naslov. U četvrtfinalu Lige prvaka, pak, moraju na branitelja naslova Barcelonu.
- Liga prvaka je jako zanimljiva, bar dok se mi još natječemo. No bez iskusnih igrača, pravih zvijezda, bit će teško osvojiti to natjecanje. U napadu moramo imati više opcija, više različitih igrača. Tek tada će protivničke momčadi biti na mukama - kaže Rus, koji nije optimističan ni kada govori o svojim igrama.
- Daleko sam ja još od Fabregasa, Drogbe, Torresa. Oni su konstantni, a meni to još uvijek nedostaje.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Franky01 24.03.2010.

    Navijam za Arsenal od rođenja, i mogu reć Aršavinu da se pokrije po glavi i šuti. Arsenal ima veliku šansu da uđe u finale LP a i da osvoji Premiership. Fabregas je ključni igrač tu :)

  • Horned Reaper 24.03.2010.

    pa ima pravo iskustvo je ono sto treba svakoj ekipi ako zeli biti vrh

  • Nebra 24.03.2010.

    Pa kaj vi brijete Aršavin je kralj igra predobro...

Komentiraj...
Vidi sve komentare