To je to što me zanima!

Aršavin zavapio: Arsenalu hitno trebaju pojačanja

Unatoč izvrsnom početku sezone, Andrej Aršavin misli da njegov Arsenal još uvijek nije dovoljno jak za vrhunske domete u Engleskoj i Ligi prvaka
Vidi originalni članak

Unatoč uvjerljivom startu Arsenala u novu sezonu, ruski 28-godišnji nogometni reprezentativac Andrej Aršavin smatra da “topnici” trebaju dodatno ojačati igrački kadar. U dvije dosadašnje utakmice u Premiershipu Arsenal je zabio deset golova, pobijedivši Everton na Goodison Parku 6-1, te Portsmouth kod kuće 4-1, dok je u 4. pretkolu Lige prvaka u prvoj utakmici na gostovanju pobijedio Celtic 2-0.
U odnosu na prošlu sezonu, Arsenal je izgubio Koloa Tourea i Emmanuela Adebayora, a doveo je tek braniča Thomasa Vermaelena iz Ajaxa, što je smatra Aršavin, nedovoljno za borbu za sam vrh.
- Mislim i dalje da moramo kupiti nekoga. To je moje mišljenje. Ne smije nam Everton biti mjerilo. Moraju nam mjerilo biti najbolje momčadi poput Chelseaja, Manchester Uniteda, Real Madrida i Barcelone. Potrebni su nam prvoklasni igrači bez obzira na dob. Trebaju nam svi oni koji mogu pridonijeti popravljanju naše igre. Vrhunske momčadi imaju puno veću širinu nego mi i to je glavni razlog zašto nam trebaju pojačanja - zavapio je Aršavin u razgovoru za Sunday Times.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_23141 23.08.2009.

    U pravu je Arsavin. Fale im pojacanja u sve tri linije da osvoje prvenstvo. I klasni obrambeni i vezni i jos jedan napadac (iako je meni drago da ga nemaju da ne bi slucajno zasmetao Eduardu).

  • user_38775 23.08.2009.

    bendtnera u segestu i dovest nekog iz reala npr.sneijder

  • the.king 23.08.2009.

    Prije nisam zamjetio tog Vermaelena ,ali gledao sam ga protiv Celtica i Portsmoutha i mora se priznat da je odigrao vrhunski.

Komentiraj...
Vidi sve komentare