To je to što me zanima!

Arsenal dominantno projurio kroz Chelsea i vratio se na vrh

Za "topnike" je to bila treća uzastopna pobjeda u svim natjecanjima, dok je Chelsea spojio dva ligaška poraza nakon što je na gostovanju izgubio od Brightona
Vidi originalni članak

U derbiju 15. kola engleskog nogometnog prvenstva Arsenal je na Stamford Bridgeu pobijedio Chelsea 1-0 vrativši se na vrh prvenstvene ljestvice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bila je to vrlo dominantna izvedba 'topnika' koji su generalno gledano nadigrali gradskog suparnika i na koncu zasluženo slavili. Stvorili su više šansi od kojih su neke bile itekako izgledne, no propisno su se ispromašivali.

Pogodak odluke zabio je Gabriel u 64. minuti nakon ubačaja Bukaya Sake iz kornera.

Mateo Kovačić je za "plavce" igrao od 78. minute.

Za "topnike" je to bila treća uzastopna pobjeda u svim natjecanjima, dok je Chelsea spojio dva ligaška poraza nakon što je na gostovanju izgubio od Brightona 4-1.

Arsenal se ovom pobjedom vratio na vrh ljestvice sa 34 boda, dva više od Manchester Cityja. Tottenham je treći sa 26 bodova dok je Chelsea na sedmoj poziciji s 21 bodom.

VIDEO SAŽETKA OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Space Burek 06.11.2022.

    Arsenalova najbolja utakmica u sezoni iako su zabili samo 1 gol. A Chelsea će morati ponoviti remot ovog ljeta :) ogromnu lovu su bacili na Cucurellu, Fofanu i Sterlinga a sa njima neće dobiti ništa posebno.

  • KARL_3 06.11.2022.

    Jos malo članak kako je gosp.dr.Unai Emery očito lekciju Ten Haggu 🤣

  • Gunersss_ 06.11.2022.

    GAZEEEE!!! Dajte vise taj city! Po igri city nije bolji od arsenala.Brutalni naprijed arsenal.Jos kad bi u zimu doveli jednog robusnijeg napadaca bilo bi super i mozda Tielmansa ili Zahu...vecina navija za arsenal ove sezone da netko vec prekine dominiciju citya,a arsenal to MOZE!

Komentiraj...
Vidi sve komentare