To je to što me zanima!

Arsenal igrao, a Chelsea je u derbiju zabijao golove...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
PROČITANA KNJIGA: Arsenal je ponovno 'pao' na Stamford Bridgeu. Iako su igrali ljepše, 'topnici' se kući vraćaju pognutih glava nakon 2-0 poraza
Vidi originalni članak

Kako pobijediti Arsenal? Lako, stanete iza, čekate priliku i tako 'trpate' koliko ide, ovako bi otprilike mogao početi priručnik: "Kako protiv Arsenala". Chelsea je na Stamford Bridgeu dočekao Wengerov Arsenal i pobijedio ih 2-0. Pod povećalom je bio nastup Johna Terryja, sad već bivšeg kapetana Engleske, koji je vrpcu u reprezentaciji izgubio nakon preljubničkog skandala. Baš je Terry zaslužan za 'pola gola' i vodstvo od 1-0. Proslijedio je Terry loptu glavom prema Drogbi, koji je zabio za vodstvo. Nakon toga je Arsenal zagospodario terenom. Igrali su 'topnici' lijepo za oko, kratkim pasovima pleli mrežu oko Chelseajeva gola, imali i dvije prilike, ali umjesto da zabiju, na semaforu je pisalo 2-0. Zabio je fenomenalni Didier Drogba i drugi put, nakon sjajno izvedenog kontranapada. Napadač Obale Bjelokosti primio je loptu s desne strane, ušao u šesnaesterac, 'fintom' izbacio dvojicu Arsenalovih igrača i zakucao loptu u mrežu.
- Patili smo u drugom dijelu, Arsenal je igrao jako dobro - rekao je dvostruki strijelac Drogba i dodao kako su svi uz svog kapetana Terryja:
- Bio je ovo težak tjedan za njega i za sve nas. Uz njega smo. Najjbolje mu je da igra nogomet - kazao je Drogba.
Arsenal je utakmicu počeo s jednim neklasičnim napadačem, Andrejom Aršavinom, koji je u prvom dijelu sjajno pucao, ali Peter Čech mu je obranio. Istu je sudbinu doživio Cesc Fabregas, koji je odlično izveo slobodan udarac u drugom dijelu, ali golman Chelseaja ponovno je fenomenalno reagirao spriječivši da Arsenal smanji vodstvo. Arsene Wenger pokušao je uvođenjem Nicklasa Bendtnera u drugom dijelu doći barem do boda, ali nisu 'topnici' uspjeli postići niti počasni gol. Nakon pobjede u londonskom derbiju, Chelsea je ponovno zauzeo vrh Premier lige. Eduardo da Silva nije igrao za Arsenal zbog ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • fantimon 08.02.2010.

    slazem se boixos da nema abramovica nebi nikad nitko cuo za chelsea.odvratan klub mrzim ga kao i onaj city

  • mačak_behemut 08.02.2010.

    hahah boixos, smiješan si ko cirkus, uvijek si tu kad se govori o Chelseaju i, na moje veliko zadovoljstvo, uvijek pizdiš zato što Chelsea maže te tvoje male cirkuske klubove. Ajde mrš!

  • ubojica mekog srca 08.02.2010.

    Šta sad vi tu pričate Chelsea će propast ovo,ono...U ovom trenutku igraju najbolji nogomet u Enleskoj,a uz Barcelonu i najbolji na svijetu...To je činjenica i vi tu ništa ne možete!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare