To je to što me zanima!

'Arsenal ima trenera koji zna voditi klub, Chelsea ga nema'

Poljski golman engleskog nogometnog kluba Arsenal, Wojciech Szczesny, 'piknuo' je londonskog rivala Chelsea na račun nekontrole u klubu i česte promjene trenera
Vidi originalni članak

Mladi portugalski stručnjak Andre Villas-Boas otpušten je s klupe Chealseaja nakon svega osam mjeseci rada, a kao jedan od razloga, uz loše rezultate, navodi se i bunt starosjedioca u klubu – Franka Lamparda i Johna Terryja. Oni su, naime, izgubili svoje standardno mjesto Portugalčevim dolaskom.

Golman "topnika" smatra da Chelseajem vladaju stariji igrači, a ne menadžer kao u Arsenalu.

- Naš se klub "malčice" razlikuje od Chelseaja. Smatram da određeni momci kod njih vode klub i da je to razlog zašto su promijenili već tko zna koliko menadžera. Mi smo svi jednaki ovdje u Arsenalu. Imamo svog šefa i svi znamo tko je to - veli poljski čuvar mreže.

- To je Arsene Wenger naravno, a nakon njega Robin van Persie koji je kapetan naše momčadi. Međutim, mi smo svi jednaki u svlačionici. Nema razlike. Za razliku od Chelseaja, mi imamo menadžera koji zna kako se vodi klub - zaključio je Szczesny.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • user_47362 08.03.2012.

    mislim lako je sad napadati chelsea zbog situacije u svlacionici jer je javna tajna atmosfera u klubu..... po meni se cini da se seniori lagano mogu spremiti i dati prostora mlađim igracima kojima je do kluba (nadam se) i koji se zele dokazati ,koji god trener preuzeo chelsea imati ce donekle lagan posao jer se od iduce sezone ocekuje pomlađena momčad a i sam abramovič ce dati financijsku inekciju da se to ostvari,ja se samo nadam da ce chelsea doci u finale FA cup-a i izboriti plasman u ligu prvaka sa momcadi i atmosferom kakva je sad ,za mene bi to bio uspjeh.

  • LEGOS 08.03.2012.

    danas je wenger genijalac a jucer ste ga pljuvali i pisali da napusti arsenal

  • Chrome 08.03.2012.

    roman kad je doveo mourinha, mou nije dovodio zvijezde i zvjezdice poput citya sada. tada su carvalho, ferreira, drogba i ostali bili tek nadolazeći talenti kao recimo sada hamšik, hazard i ekipa... to su sve bili igrači koji su bili provjereno dobri u svojim klubovima, prva dvojica su cak lp osvojili, ali to nisu bile sigurne kupnje za chelsea kao sto je ronaldo bio sigurna kupnja za real primjerice. i mourinho je znao šta radi, koga želi i što će napraviti od kluba i 99% toga mu se ostvarilo. imao je i chelsea dobrog trenera i odlican timski rad u klubu, to su bili cfc-ovi najbolji dani. a onda kad se gospodin pijani rus odlucio riješit moua, sve je krenulo nagore.. jedino je ancelotti nesto dobro napravio, ali i corava koka ubode zrno. da je imao više strpljenja za moua i pustio ga da radi svoj posao, cfc bi zasigurno sada bio bolje plasiran i imao mozda koji trofej više, a ne bi dovodio torresa, shevu, pizzara i ostale.. kad je jose promašio transfer? ako i je jedan dva, nije sigurno 10 krivih igrača doveo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare