To je to što me zanima!

Arsenal izgubio od Cityja, nule Chelseaja i Liverpoola

U 14. kolu Premiershipa dvije vodeće momčadi nisu bile efikasne u svojim domaćinstvima. Arsenal je još jednom izgubio, ovaj put od Cityja
Vidi originalni članak

Chelsea je tijekom cijele utakmice protiv Newcastlea 'taborio' u šesnaestercu gostiju, no nikako nisu uspjevali ugurati loptu iza leđa odličnog Givena. Scolarijeve trupe uputile su 31 udarac prema golu, od toga devet u okvir vratiju. Kiks Chelseaja nije iskoristio njihov vjerni pratioc na tablici, Liverpool. Redsi su također odigrali nulu i na taj način ostali u mrtvoj utrci na vrhu tablice.
Još lošije od spomenute dvojke prošao je treći klub iz 'velike četvorke', Arsenal. Nogometaši Arsenea Wengera uvjerljivo su izgubili na gostovanju kod Manchester Cityja. Robinho i ekipa zabili su 'topnicima' tri komada te ih tako gurnuli još dublje u ponor. Arsenal je gostovanje kod Manchester Cityja dočekao u lošoj atmosferi kojoj su zajednički kumovali William Gallas i trener Arsene Wenger. Glavni obrambeni igrač londonskog kluba osudio je mlađe igrače za nepoštivanje starijih, ali je na kraju sve završilo na tome da je momčad loša, odnosi neprofesionalni... Wenger je uzvratio ne samo oduzimanjem kapetanske vrpce, već i nepostavljanjem u momčad. Portsmouth je na domaćem terenu bez Kranjčara odigrao 2-2 s Hullom.

PREMIERSHIP, 14. KOLO:
CHELSEA - NEWCASTLE 0-0
MANCHESTER CITY - ARSENAL 3-0 (Ireland 45, Robinho 56, Sturridge 89-11m)
PORTSMOUTH - HULL 2-2 (Crouch 20, Johnson 63 / Turner 54, Pamarot 89-ag)
LIVERPOOL - FULHAM 0-0
MIDLESBROUGH - BOLTON 1-3 (Pogatetz 77 / Steinsson 8, Taylor 10, Elmander 78)
STOKE - WBA 1-0 (Sidibe 84)

Idi na 24sata

Komentari 2

  • M.A.S.H 22.11.2008.

    a strupara, ajme majko, a ima neki fetish na richardsa,cccc

  • nitrem 22.11.2008.

    pa čim nema dudua arsenal je za -0-

Komentiraj...
Vidi sve komentare