To je to što me zanima!

Arsenal je izbacio Wigan na penale i izborio finale FA Cupa

Arsenal je u finale Fa Cupa prošao na penale 4-2, nakon što je regularnih 90 minuta protiv Wigana završilo 1-1. Čekaju boljeg iz susreta između Hulla i Sheffield Uniteda
Vidi originalni članak

Nogometaši Arsenala prvi su finalisti FA Cupa. Oni su u polufinalu tek boljim izvođenjem penala izbacili drugoligaša Wigan s 4-2 (1-1).

Regularnih 90 minuta završilo je 1-1, a prvi su do vodstva stigli nogometaši Wigana. I to iz penala koji je u gol pretvorio Jordi Gomez. 

Nakon toga 'topnici' su krenuli po izjednačenje, a do njega su i stigli u 82. minuti kada se Per Mertesacker iskupio za skrivljeni penal te pogodio za 1-1.

Arsenal je mogao do pobjede u produžetku, ali je udarac Oxlade-Chamberlaina zaustavila vratnica, pa je odluka pala s bijele točke.

A tamo su puno veću smirenost pokazali 'topnici'. Oni su pogodili sva svoja četiri penala, dok su igrači Wigana promašili prva dva za ukupnih 4-2 i prolazak Arsenala u finale. 

Arsenal će za naslov igrati protiv pobjednika dvoboja između Hulla i Sheffield Uniteda, koji se na Wembleyu igra u nedjelju.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • lolito 13.04.2014.

    Jedva jednog Wigana....hahahaha...vidjet cemo ih protiv najvjerojatnije Hull-a koji igra protiv Shefield Utd igra ...treceligasa.. Hull koji je vrlo zajeban....tako da ne istrcavajte...

  • duran nenad 13.04.2014.

    mozda bar nesto osvoje mozda!!!!!!!!!!!!!!

  • Zvecko_1 12.04.2014.

    Korak do trofeja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare