To je to što me zanima!

Arsenal je slomio Tottenham, ali oba gola su - neregularna?

Otkako je debitirao u Premier ligi, nitko nije imao više asistencija od Özila u prvenstvu - 45. Wengerova momčad se ovom pobjedom preskočila Liverpool na petom mjestu u prvenstvu
Vidi originalni članak

Malo je tko vjerovao u njih, ali Arsenal je uspio u londonskom derbiju srušiti Tottenham i upisati tri vrijedna boda. Topnici su bili bolji s 2-0.

POGLEDAJTE VIDEO:

Poveo je Arsenal nakon sjajnog ubačaja Mesuta Özila iz slobodnjaka u 36. minuti igre. Ubacio je visoku loptu, a najbolje ju je ispratio Shkodran Mustafi i pospremio je u lijevi gornji kut protivničkog gola. Özil je upisao rekord od 45 asistencija, jer od njegovog debija u Premijer ligi u rujnu 2013. godine, nitko nije imao više asistencija.

Ubrzo nakon toga Arsenal je potvrdio vodstvo, a strijelac je u 41. minuti bio Alexis Sanchez nakon asistencije Alexandrea Lacazettea koji se lijepo probio po strani. Arsenal je spursima zabio dva gola iz prva dva udarca na gol!

Wengerova momčad se ovom pobjedom preskočila Liverpool na petom mjestu u prvenstvu te zaostaje samo bod za drugim Unitedom (ima utakmicu manje) i trećim spursima.

Anketa: Je li Tottenham oštećen?

 
Idi na 24sata

Komentari 7

  • NIKE 18.11.2017.

    Oštećeni jes, ali ga je Arsenal zasluženo dobio.

  • cityzent 18.11.2017.

    arsenal - klub za kojeg nikad ne znas kako će završiti rezultat ali sve u svemu zanimljiva tekma uživao sam gledajući ju

  • dnero666 18.11.2017.

    Izgleda da se Ozil konacno pojavio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare