To je to što me zanima!

Arsenal je u Virovitici osnovao tek 2. školu nogometa u Europi

Prije par dana jedan od najvećih klubova na svijetu osnovao je školu nogometa u Virovitici! Druga je to škola u Europi. Arsenal je poznat raširenoj skautskoj mreži
Vidi originalni članak

Jedan od najvećih klubova svijeta, Arsenal, prije par dana osnovao je školu nogometa u Hrvatskoj! Točnije, Virovitici! Druga je to Arsenalova škola u cijeloj Europi. Prva je otvorena prije četiri godine u Grčkoj, a ostale nisu na kontinentu. 

S radom počinje već 5. prosinca, a organizirat će se Euro Fun 2012., probni kamp, malonogometni turnir i seminar za trenere mlađih kategorija. U Viroviticu će tako dolaziti nadareni nogometaši iz susjednih zemalja. 

- Pregovori su trajali šest mjeseci, a bio sam na usavršavanju na Arsenalovoj elitnoj akademiji. U početku su htjeli otvoriti škole u Zagrebu, Osijeku i Dubrovniku, međutim, Virovitica je dobila tu čast. Otvorit će se još dvije škole negdje u Hrvatskoj - rekao je Robert Špiranec koji je izabran za predsjednika škole za virovitica.net. 

Arsenal je poznat po sjajnoj nogometnoj školi i raširenoj skautskoj mreži pomoću koje dovode sjajne mlade igrače. Lako moguće da za par godina imamo novog Eduarda među 'topnicima'.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • distrofija 26.11.2011.

    zasto se nebi i u manjim sredinama takve stvari mogle desavati

  • TomislavSimik 25.11.2011.

    Pa dajte pa virovitica nije daleko od zagreba samo 1 sat eventualno 1 i 20 ovisi kojom cestom idete i sta se bunite

  • ping-pong 25.11.2011.

    Virovitica?Tko im je rekao da to postoji?haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare