To je to što me zanima!

Arsenal 'otima' Garetha Barryja iz Ville Liveroolu?

Cijena engleskog reprezentativca i člana Aston Ville postavljena je na oko 23 milijuna eura, što Liverpool nije želio platiti. Arsenal bi mogao...
Vidi originalni članak

Arsenal je Aston Villi uputio senzacionalnu ponudu tijekom pregovora koji su trajali čak 11 sati. Žele Garetha Barryja 'oteti' Liverpoolu, piše engleski The Sun u izdanju od subote. Kako kažu, pregovarački timovi dvaju klubova pokušali su se sakriti od javnosti i cijeli su dan pregovarali o cijeni koju bi Arsenal trebao platiti za kapetana Aston Ville.
Menadžer Arsenala Arsene Wenger ne krije svoje oduševljenje kvalitetom engleskog reprezentativnog veznjaka. No dosad nije bilo službenih razgovora o prelasku Barryja na Emirates. Sada se cijela priča zakotrljala i Arsenal je ponudio novac i Justina Hoytea, braniča koji nema preveliku važnost u Wengerovoj viziji.
The Sun napominje da bi Arsenalova prva ponuda lako mogla biti i povećana, ali tek ako uspiju prodati Emmanuela Adebayora i Aleksandra Hleba. Okončaju li konačno pregovore s Milanom, odnosno Barcelonom, Topnici bi mogli biti bogatiji za gotovo 60 milijuna eura, pa će i ponuda moći biti izdašnija.
Nakon što je izgubio Matthieua Flaminija, koji je bez odštete otišao u Milan, a Gilberto Silva je na pragu prelaska u Panathinaikos Ante Rukavine, Wenger nije puno dvojio. Želi Barryja i spreman je čak i oboriti rekord u iznosu odštete koju je ikad ikome platio. Aston Villa se čvrsto drži svojih zahtjeva, žele 23 milijuna eura. Zato i nisu pristali na ponudu Liverpoola - 19 milijuna plus jedan ili dva igrača. Kako se čini, Barry je blizu Arsenala.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Barney 13.07.2008.

    ako ga kupe bice najbolji igrac i veliko pojacanje a ako transfer propadne onda ce srat po njemu da ne valja kako je i za Modrica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare