To je to što me zanima!

Arsenal pokerom protiv Aston Ville obranio naslov u FA kupu

Aston Villa potpuno je podbacila u finalu FA kupa, što je Arsenal iskoristio i rutinski osvojio rekordni 12. naslov pobijedivši 4-0 (Walcott, Sánchez, Mertesacker, Giroud)
Vidi originalni članak

Nogometaši Arsenala obranili su naslov pobjednika FA kupa. U finalu na Wembleyju svladali su Aston Villu 4-0 i došli do rekordne 12. titule u najstarijem nogometnom natjecanju na svijetu.

"Topnici" su nastavili sjajan niz protiv "lavova" ove sezone u kojemu nisu primili nijedan, a postigli su ukupno 12 golova. Bili su puno opasniji protivnik i poveli golom Thea Walcotta pet minuta prije kraja prvog poluvremena.

Najljepši potez utakmice djelo je Alexisa Sáncheza. Čileanac je u 50. minuti krasno odapeo s 25 metara i pogodio po sredini pod gredu za 2-0. Sánchez je postao prvi čileanski strijelac u finalu FA kupa još od Georgea Robleda 1952.

Iako je nedavno izjavio kako je od naslova svjetskog prvaka s Njemačkom dobio PTSP koji ga još uvijek prati, Per Mertesacker ponovno će podići trofej, ovaj put klupski, a stigao se upisati i u strijelce. U 62. minuti, nakon kornera Santija Cazorle, zabio je treći, a Olivier Giroud u nadoknadi i četvrti gol Aston Villi.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • ibracadabra09 30.05.2015.

    Čudo da Arsenalovim igračima nije ispao trofej, zaboravili su kako ga je uopće i držat iako se radi samo o FA kupu :)

  • mata86 30.05.2015.

    arsenal igra daleko najljepsi nogomet u premier ligi.krenimo sa igracem utakmice alexis za mene najbolji a i opcenito je najbolji u premier ligi skupa sa hazardom i aguerom.aston villa je katastrofa jel imala uopce jedan udarac na gol neznam bas...sve u svemu arsenal zasluzeno moram jos spomenut ozila i walcotta koji su isto tako bili fantasticni.cestitke arsenalu!

  • Svabs23 30.05.2015.

    a to in je jedino sta mogu osvojit u zadnjih 10 godina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare