To je to što me zanima!

Arsenal posustaje: Izgubili su na gostovanju kod Stokea...

'Topnici' gube korak u lovu na titulu nakon što su izgubili kod Stoke Cityja 1-0. Chelsea je hat-trickom Schürrlea dobio Fulham 3-1, a Newcastle je 'pomeo' Hull
Vidi originalni članak

Nogometaši Arsenala sve više i više posustaju u utrci za naslov prvaka Engleske nakon što su u 28. kolu Premiershipa teško kiksali. 'Topnici' su izgubili na Brittania stadionu od Stoke Cityja 1-0 i još više kompromitirali šanse za podizanje trofeja pored Chelseaja i Manchester Cityja.

Za peti poraz u sezoni pobrinuo se Walters, koji je zabio pobjednički gol iz penala u 76. minuti. U posljednje četiri utakmice Wengerova momčad samo je jednom dobila uz jedan remi i dva poraza.

Trenutno drugoplasirani Arsenal mogao bi vrlo izgledno izgubiti i tu poziciju nakon što je držao vrh jer City ima dvije utakmice manje, a Liverpool bi se pobjedom nad Southamptonom mogao bodovno izjednačiti.

Kiks je iskoristio gradski rival Chelsea, koji je slavio u derbiju zapadnog Londona kod Fulhama 3-1. Apsolutni junak bio je Nijemac Andre Schürrle, koji je zabio hat-trick u razmaku od samo 16 minuta! One man show Schürrle je započeo u 52. minuti, drugi je zabio u 65. minuti, a treći u 68. na dvije asistencije Hazarda i jednu Torresa. Schürrle je tek treći Nijemac koji je zabio hat-trick u Premiershipu, nakon Bobica i Klinsmanna. Počasni gol za Fulham zabio je Heitinga.

Uvjerljiv je bio i Newcastle koji je u gostima svladao Hull City 4-1 uz dva gola Sissoka. Za 'tigrove' je igrao Nikica Jelavić te je u 90 minuta na travnjaku zaradio žuti karton. Everton je kod kuće dobio West Ham golom Lukakua.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • kikimanitu 02.03.2014.

    Svake godine ista priča taj arsenal je luzerski klub s luzerskim trenerom. Bilo bi im pametno da promijene trenera dugajliju i neka on odveda sva francusko-afrička pojačanja dovedu par bijelaca sa balkana i eto im trofeja.Bez Balkanca u ekipi nema trofeja

  • Twich72 02.03.2014.

    minusi govore da nisu svi realni :D ali tako je

  • 01.03.2014.

    arsenalu fali jedan top napadač i sve dok je giroud tu nema ništa od tog jer jednostavno se ne uklapa u naš stil igre,a druga stvar koja mi nije jasna,gdje je nestala ona brza i protocna igra,gdje je igra po bokovima.stalno nešto sile i dave kroz sredinu.igra je mrtva totalno.onog artetu bi automatski izbacio iz postave,sve sto zna je vratit loptu stoperima ili prvom do sebe.zašto wenger drži ox-a i gnabrya na klupi dva brza igrača koji kronično trebaju arsenalu u svakoj utakmici,da podignu malo tempo igre.ono po čemu je arsenal nekad bio poznat toga više nema,po ubitačnim kontrama i brzoj igri po bokovima,i to je nažalost tako.počitana smo knjiga i lako se branit kad sve sve zna.pod hitno ubrzat igru jer ovo je smaranje lopte i nas koji gledamo i nerviramo se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare