To je to što me zanima!

Arsenal preuzeo "jedinicu" i to uoči nedjeljnog derbija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Arsenal će držati prvo mjesto na ljestvici barem do popodnevnih sati nedjelje. Zaslužili su to domaćom 2-0 pobjedom i to protiv West Hama
Vidi originalni članak

Arsenal je prvi na ljestivici engleske nogometne lige. To će mjesto igrači Arsenea Wengera držati barem do popodnevnih sati nedjelje i derbija kojeg igraju Manchester United i Liverpool.
Treba naglasiti da su "topnici" u 44. minuti ostali bez Thomasa Vermaelena zbog isključenja nakon prekršaja nad Francom koji je gostujućoj momčadi ponudio i priliku za poravnanje rezultata s bijele točke. Ipak, dobar je udarac Alessandra Diamantija Manuel Almunia obranio i zadržao sastav Arsenea Wengera u prednosti. Naime, u petoj je minuti susreta Denilson prizemnim udarcem s nekih osamnaest metara pogodio donji lijevi kut golmana Roberta Greena. Konačnih 2-0 s bijele je točke u 83. minuti postavio je Cesc Fabregas. Hrvatski nogometni reprezentativac Eduardo da Silva za Arsenalovu je momčad u igru ušao u 83. minuti zamijenivši Andreja Aršavina. Ubrzo se našao u prilici za povećanje vodstva, međutim, rezultat je ostao nepromijenjen.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • pero 4000 20.03.2010.

    ako oni osvoje bilo koji trofej ove sezone,e onda im se triba klanjat cili svit!

  • mihi333 20.03.2010.

    dok god onaj pedofi ne želi stavit dudu da igra bit će mi drago kad izgube...-.-

  • Th 1950 20.03.2010.

    amo arsenal ;)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare