To je to što me zanima!

Arsenal primio tri ponude za svog kapetana Van Persieja

Nizozemski napadač i kapetan Arsenala Robin van Persie sve je bliže odlasku s Emiratesa. Klub je primio tri ponude, a kapetan se ostao pripremati u Londonu
Vidi originalni članak

Juventus, Manchester United i Manchester City poslali su svoje ponude za Robina van Persieja. Iznosi se kreću oko 20 milijuna, a Arsenal za svog kapetana traži između 30 i 38 milijuna eura.

Nizozemski reprezentativac čak nije ni otputovao s momčadi na turneju po Aziji gdje Arsenal igra prijateljske utakmice u pripremi za novu sezonu. Van Persie (28) je ostao u Londonu gdje se sam priprema za novi početak u novom klubu. Ugovor mu istječe 2013. godine, a novi je odbio potpisati rekaovši kako se ambicije kluba više ne poklapaju s njegovima.

U Arsenal je došao iz Feyenorda za nešto više od četiri milijuna eura prije osam godina. Prošla sezona, u kojoj je zabio 41 gol u 53 utakmice, bila mu je najuspješnija u karijeri. Uz to najboljim u Engleskoj su ga proglasili i sportski novinari, ali i kolege igrači.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Arsenal_Arsenal 20.07.2012.

    Lovatru marš iz kluba! Taki kao ti nam netrebaju! Je*** lovator!!

  • arsenalcro 20.07.2012.

    Ovo što je napisao bilo bi smiješno da nije žalosno, e moj sinko....

  • gunnerOS 20.07.2012.

    Mislim da treba ostavit RvP-a u klubu ali ga poslat u rezerve i to samo da trenira s njima a kad rezerve igraju on fino na tribinu.. pa se ti ku.ci momak cisto za primjer ostalima sta ce im se desit ako se pocnu pre.eravat.. pa kad fino propadne ko kauc da vidmo ko ce ga kupit iduce sezone i koji ce iduci mulac ucjenjivat klub..

Komentiraj...
Vidi sve komentare