To je to što me zanima!

Arsenal se oprostio od utrke za naslov porazom od Boltona

Nogometaši Arsenala definitivno su se oprostili od utrke za naslov prvaka Engleske. Nakon poraza od Boltona 2-1 'topnici' zaostaju za Unitedom devet bodova
Vidi originalni članak

Uskrsnu nedjelju nogometaši Arsenala neće pamtiti po dobrome. 'Topnici' su se porazom na gostovanju kod Boltona 2-1 u 31. kolu Premiershipa definitivno oprostili od utrke za naslov prvaka. Momčad Arsenea Wenger šestim porazom u sezoni zaostaje velikih devet bodova za vodećim Manchester Unitedom te tri boda za Chelseajem.

Kroz cijelu utakmicu Arsenal je bio bolja momčad, a Bolton je zabijao. Domaćini su prvi put došli u vodstvo u 38. minuti preko Sturridgea, a susret su u svoju korist na Reebok stadionu mogli odlučiti u 47. minuti, ali je Davies zapucao penal. 

Kazna je na drugoj strani odmah uslijedila, izjednačenje je minutu kasnije donio Robin Van Persie. No, veliki promašaji Nasrija u drugom dijelu obila su se o glavu 'topnicima' koje u 90. minuti kažnjava Cohen koji je ušao s klupe pet minuta prije.

Jasno je da se Wenger okrenuo novoj sezoni u kojoj će kao i u proteklih šest sezona pokušati doći do toliko željenog naslova. No, neke stvari će morati radikalno promijeniti.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • fantastic 25.04.2011.

    zato i je bivsa.... ma sve su ti bivse takve......

  • dane0904 24.04.2011.

    ovi arsenal i bolton su ko moja bivsa i ja, ona je bila atraktivna i dobro plesala a ja sam samo zabijao!!!!!! p.s. kupite mandžukica!!!!!!!!

  • Cinderella_1 24.04.2011.

    da Arsenal nije prodao eduarda sada bi bio prvak!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare