To je to što me zanima!

Arsenal se uključio u borbu s Unitedom za Benzemu

Ako proda Emmanuela Adebayora u Milan, Arsenal je za francuskog napadača Karima Benzemu spreman platiti odštetu od 25 mil. eura
Vidi originalni članak

Prema pisanju londonskog tabloida News of the Worlda, zaoštrila se bitka za kupnjom 21-godišnjeg napadača Lyona i francuske nogometne reprezentacije Karimom Benzemom.
Nakon Real Madrida i Manchester Uniteda u bitku za Lyonovim najboljim strijelcem umiješao se navodno i Arsenal, koji bi u slučaju prodaje Emmanuela Adebayora u Milan bio spreman potrošiti i do 30 milijuna eura na njegovu kupnju. Nedavno je dopredsjednik Milana Adriano Galliani otvoreno priznao da je stupio u kontakt s Arsenalovim strategom Arseneom Wengerom kako bi porazgovarali o Adebayorovom statusu, a News of the World dodaje da bi se francuski strateg mogao odlučiti na njegovu prodaju jedino u slučaju da osigura Benzemin odlazak.
Iako Arsenal inače nije sklon plaćanju astronomskih svota novca za transfere, pretpostavlja se da bi londonski klub odlaskom togoanskog napadača “utržio” nekih 25 milijuna eura i tako skupio novac za Benzemu.
 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Filip 3 28.06.2009.

    dobar je on, ali po mojem misljenju ne toliko dobar da se trgaju svi za njega i tolko nude, a i ne bi bilo dobro za dudua

  • gunnerOS 28.06.2009.

    ne vjerujem... ne bi wenger dao tolike pare za bilo kojeg igraca...

  • shota98 28.06.2009.

    opala i wenger postao rastrosan neki :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare