To je to što me zanima!

Arsenal uništio Bilića, Chelsea srušio City i juri prema naslovu

Slaven Bilić nije se proslavio na Emiratesu protiv Wengera. Izgubio je West Ham s 3-0. S druge strane, Chelsea hita prema naslovu. Hazard je dvama pogotcima srušio City na Stamford Bridgeu
Vidi originalni članak

Slaven Bilić izgubio je i petu uzastopnu utakmicu u Premier ligi. U 31. kolu na Emiratesu od njegovog West Hama s 3-0 bolji je bio Arsenal. S druge strane, Chelsea je na Stamford Bridgeu pobijedio 2-1 Manchester City.

Özil 'načeo', a Giroud završio posao

Na prvu priliku čekali smo do osme minute kada je Lanzini zaprijetio iz slobodnog udarca, no otišlo je preko gola. U 13. minuti opasan je bio Noble čiji udarac ipak ne nalazi cilj već prolazi pokraj gola. Arsenal je odgovorio dvije minute kasnije preko Randopha čiji udarac brani Randolph.

U 18. minuti topnici su tražili jedanaesterac nakon duela Walcotta i Masuakua, no Atkinson je samo pokazao da se igra dalje. Welbeck je u 24. minuti nakon prekida dobro pucao, međutim vratar čekićara još jednom je na mjestu. U 31. minuti pokušao je Walcott, no nije bio precizan. Nastavio je Arsenal s napadima, a novu priliku nije iskoristio Welbeck u 41. minuti kada je još jednom siguran bio Randolph.

Nastavak je donio nove napade topnika koji su napokon urodili plodom u 58. minuti kada je Özil na rubu šesnaesterca prihvatio jednu loptu i pospremio ju u mrežu za 1-0. Samo dvije minute kasnije odgovorio je West Ham preko Carrolla čiji je udarac u posljednji trenutak blokirao Monreal.

U 63. minuti iz slobodnog udarca pokušao je Lanzini, no odlazi to preko gola. Topnici su vodstvo udvostručili u 68. minuti kada je Özil preuzeo ulogu asistenta i ubacio s lijeve strane te u sredini pronašao Walcotta koji pogađa za 2-0. Martinez je napokon morao reagirati u 75. minuti kada je zaustavio udarac Lanzinija. Arsenal je posao završio u 83. minuti kada je Giroud zabio nakon dodavanja Oxlade-Chamberlaina.

Chelsea juriša k tituli, Hazard majstor

Chelsea se brzo oporavio od domaćeg poraza protiv Crystal Palacea i u derbiju 31. kola Premier lige na Stamford Bridgeu pobijedio Manchester City 2:1

Plavci su poveli već u 10. minuti kada je Hazard snažno pucao s 10-ak metara iskosa s desne strane i zabio za 1:0, no gol ide na dušu vratara građana Caballera. City je izjednačio u 26. minuti kada je Courtois dodao do Silve, koji se sjurio prema njemu, ali vratar Chelseaja se iskupio, no lopta se odbila samo do Agüera koji zabija za 1:1. U 35. minuti Fernandinho je srušio Pedra, a odgovornost je preuzeo Hazard čiji udarac brani Caballero, no lopta se odbija točno do ofenzivca plavih koji popravlja grešku.

Sjajnu priliku za izjednačenje City je imao u 49. minuti, ali udarac Kompanyja zaustavlja vratnica. Hazard je u 76. minuti imao priliku riješiti pobjednika, no iz lijepe pozicije puca preko gola. U samoj završnici građani su mogli do boda, ali Stones je s pet metara loptu poslao nebu pod oblake.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • MH08 06.04.2017.

    Za 6500 kuna me zajebo liverpool...na njih se vise ne kladim...damogda do 2048 sve utakmice izgubili...sa hendikepom

  • nikluk20 06.04.2017.

    nisu se trebali seliti na novi stadion...

  • 05.04.2017.

    Igrao sam na Chelsea, Tottenham, Liverpool, igrao sam još parova, i sve pogodim, čekam ovo, Chelsea vodi, super sve, izjednače, opet vode, odlično, Tottenham mrtvi gubi do 88', sudac svira 7 minuta, pobijede 3:1, odlično, i onda, Liverpool, kvota 1.40ak, i prime prvi, zabiju dva, rekoh evo ga, 6000 u dzepu, kad.. 2:2, protiv mrtvog Bournemoutha? Bravo Liverpool, volim taj klub stvarno i nisam mogao vjerovati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare