To je to što me zanima!

Arsenal, United, Barca i Fener u četvrtfinalu LP-a

Europski prvaci su se na San Siru držali do 84. minute kad je Fabregas zabio za 1-0, a Adebayor je u sudačkoj nadoknadi potvrdio prolaz Arsenala
Vidi originalni članak

Pobijedit ćemo za Eduarda, najavljivali su igrači Arsenala uoči utakmice u Milanu. I - uspjeli! Europski prvaci pali su na San Siru, prvi put su izgubili na svom stadionu od jedne engleske momčadi. A Arsenal ih je potpuno nadigrao u obje utakmice, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. U Londonu je gredu pogodio Adebayor, u Milanu Fabregas. Promašivali su i Senderos i Walcott, “crveno-crni” bili su na aparatima. Ali koliko su takvih utakmica dobili, koliko naslova osvojili baš na taj način! Međutim, Fabregas je u 84. minuti opalio, gotovo iz očaja, s oko 30 metara i - pogodio mrežu. U sudačkoj nadoknadi za promašaje se iskupio i Adebayor i poslao najstariju momčad današnjice, jednu od najtrofejnijih ikad, u mirovinu. Sigurno je da Carla Ancelottija, ostane li na klupi Milana, na ljeto čeka veliki remont u svlačionici, bili su to zadnji trzaji jedne velike generacije.
A Volkan Demirel veliki je Fenerbahčeov junak! Već nakon devet minuta Sevilla je imala 2-0, a Demirel je oba gola primio “kroz ruke”. No Deivid je zabio dva gola, utakmica je završila 3-2 i igrali su se iscrpljujući produžeci, u kojima je čak i sudac Busacca tražio pomoć liječnika zbog grčeva. Zatim su se pucali i penali, a Demirel je trostruko ispravio svoje pogreške. Obranio je čak tri udarca s bijele točke i donio Fenerbahčeu povijesni uspjeh.


BARCA RUTINSKI, CELTIC U SUZAMA
Celtic je lani tek u produžetku ispao od Milana, no ove godine nije imao šansu. Već u trećoj minuti Xavi je golom potvrdio 3-2 iz prve utakmice i prolaz Barcelone, koja je ipak platila cijenu - već u 38. minuti ozlijedio se Messi i u suzama izišao iz igre.

MANCHESTER UNITED POPUT JUVENTUSA
Keita je na Old Traffordu pogodio stativu, bila je to jedina Lyonova šansa. Momčadi su samo po dvaput pucale u okvir gola, a Ronaldo je donio Unitedu desetu uzastopnu domaću pobjedu u Ligi prvaka i time izjednačio Juventusov rekord.

REZULTATI:
MANCHESTER UNITED - Lyon 1-0
AC Milan - ARSENAL 0-2
BARCELONA - Celtic 1-0
Sevilla - FENERBAHČE 3-2 (Nakon penala 2-3)

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kranjcar 05.03.2008.

    bravo arsenal konačno je neko izbacija iz lige prvaka starački dom arsenal za dudua je ovo bilo

  • trbek 05.03.2008.

    jos smo tu FORZA MILAN jos jednom,dobro vi velite ne mogu samo 2 mlada i 9 starih protiiv 11 mladih 90 minuta,arsenal je zasluzeno pobjedio,ali sve je kriv berlusconi i galliani sto nisz doveli mlađe igrače,oni dovode emersona koji se ne moze kretati i tako dalje...umjeesto da dovode mlade momke od 20 godina jos jednom forza milan i bravo arsenal

  • god of war 05.03.2008.

    ma fenrbače možeš zaboravit..oni će zijanit odmah u prvoj tekmi....sve je na velikom trojcu..ja mislim,arsenal dobiva LP!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare