To je to što me zanima!

Arsenalov 'potop' na San Siru, Milan 'razbio' otočki kompleks

'Rossoneri' su s 4-0 dobili Arsenal u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Dva gola zabio je Robinho. 'Topnici su bili' neprepoznatljivo loši, a uzvrat je formalnost
Vidi originalni članak

Posljednja tri puta kada su igrali Ligu prvaka, 'rossoneri' su došli do osmine finala, a tamo redovito ispadali - od Engleza. Iako su LP osvajali čak sedam puta, 'nabili' su si otočki kompleks. Od ove srijede više ga nemaju. Milan je 'potopio' Arsenal na San Siru s visokih 4-0! 

Da je to netko prognozirao uoči utakmice, vjerojatno bi mu i sami Talijani poručili da ode doktoru za glavu. 

Već u 15. minuti sve je krenulo nizbrdo za Wengerovu družinu. Boateng je zabio prekrasan gol koji ih je očito potpuno demoralizirao. Dugu loptu Boateng je prsima spustio i 'iz prve' je spremio u same 'rašlje'. 

Krajem 1. i početkom 2. poluvremena Robinho je privatizirao travnjak. Dobru igru okrunio je s dva gola, prvi glavom na Ibrinu asistenciju, a drugi odmjerenim prizemnim udarcem s nekih 17-18 metara. 

Konačnih 4-0 postavio je odlični Ibrahimović iz penala u 79. minuti.

Arsenal je bio neprepoznatljivo loš, nije im pomogao ni Henry u svojoj posljednoj utakmici, a dovoljno je reći da su prvu priliku imali u 66. minuti...Wenger će vjerojatno kao Del Boy reći, u ovo doba za godinu dana... jer uzvrat je čista formalnost.

Idi na 24sata

Komentari 152

  • Jeremy_1 16.02.2012.

    Prince je postao kralj...

  • shadowstriker 16.02.2012.

    Odlično izdanje Milana sinoć, bilo ih je milina za gledat.

  • IBRAKADABRA 16.02.2012.

    u 22 i 30 Milanska policija je dobila obavjest da je netko silovan na san siru

Komentiraj...
Vidi sve komentare