To je to što me zanima!

Arsenalova legenda se pita što se događa: Salah više nije svoj

Mohamed Salah ove sezone definitivno ne igra na prošlosezonskoj razini. Izostao je njegov konkretniji učinak i u susretu s Arsenalom, a prozvala ga je i Arsenalova legenda, nekadašnji stoper Martin Keown
Vidi originalni članak

Egipatska zvijezda muči se s formom nakon povratka od ozljede te se većina kritičara slaže kako, s pet golova i tri asistencije u ligi, ne uspijeva ponoviti igre od prošle sezone.

S tim se u potpunosti slaže i Martin Keown koji ističe kako Mohamed Salah više nije niti sjena onoga što je bio prije ozljede u finalu Lige prvaka.

- Gledam Salaha i pitam se što se događa s njime. Više ne nalikuje na sebe. Pogledajte kako je odigrao protiv Arsenala, nigdje ga nije bilo! Nešto je jako krivo s njime - rekla je legenda topnika pa dodala:

- Možda je ozljeda ostavila posljedice i na psihi pa se boji da će se ona ponoviti. U svakom slučaju više nije isti - zaključio je Keown.

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • skunkiciron 05.11.2018.

    Salah=Vardy, a Vardy je cak uzeo naslov, a nije bio među 10 najboljih za 2016g.

  • Kranksvester 05.11.2018.

    nije njega nikakva ozljeda zeznula.. on je "one season wonder" .. bljesnuo je prošlu sezonu i to je to.. sramota da je lik u Top 3 ušao.. čak i nakon onakve sezone, opet nije ništa osvojio, a ni statistički u bitnim kategorijama nije bio najbolji.. i opet je u Top 3 .. smiješne su te dodjelje nagrada za najbolje igrače.. više lobij igra ulogu nego što je to realno

  • kariola 05.11.2018.

    Ne znam na čemu je ovaj Keown, ili uopće nije gledao utakmicu. Salah je jučer bio odličan, mogao je hladno 3 asistencije upisat da su suigrači bili prisebniji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare