To je to što me zanima!

Arsenalovi klinci iz Liga kupa ispali od drugoligaša

Engleski drugoligaš Burnley pobijedio je na svom Turf Mooru nogometaše londonskog Arsenala 2-0 i time se plasirao u polufinale Carling Cupa
Vidi originalni članak

Arsene Wenger ostao je vjeran ideji školovanja svojih mladih igrača u manje vrijednom kup-natjecanju engleskog nogometa. Od iskusnijih igrača počeo je samo s Mikaelom Silvestreom i Nicklasom Bendtnerom Na kraju se pokazalo da mu izbor i nije bio osobit, budući da je Bendtner zapucao čitav niz sjajnih prilika. Osim njih, tu su bili od povremenih prvotimaca još samo Gavin Hoyte, vratar Lukasz Fabianski, Carlos Vela i Aaron Ramsey. Zaigrali su i 16-godišnji Jack Wilshere i debitant u prvoj momčadi, 19-godišnji Paul Rodgers.
A dok je Nicklas Bendtner promašivao, na drugoj strani su lopte ulazile u mrežu. Točnije, ušle su dvije. Dvostruki strijelac za domaće bio je Kevin McDonald, koji je zabio u 6. i 57. minuti.
I u drugom dvoboju premierligaša i drugoligaša poražena je momčad iz elitnog razreda. Derby County je na Britannia stadionu s 1-0 pobijedio Stoke golom Nathana Ellingtona iz penala u 90. minuti nakon što je rukom igrao Andy Griffin.
Dva će se četvrtfinalna pobjednika međusobno sastati u polufinalu. U preostala se dva četvrtfinalna dvoboja u srijedu sastaju Watford i Tottenham, te Manchester United i Blackburn.

CARLING KUP, ČETVRTFINALE
Burnley - Arsenal 2-0 (McDonald 6, 57)
Stoke City - Derby County 0-1 (Ellington 90-11m)

Idi na 24sata

Komentari 1

  • z501 02.12.2008.

    toliko o tome

Komentiraj...
Vidi sve komentare