To je to što me zanima!

Arsene Wenger: Odrastao sam u gostionici, u mladosti i pušio

Arsenalov trener Arsène Wenger priznao je kako se odavao porocima u mladosti. Pušio je, prodavao cigarete i bio čest gost gostionice, no ipak se promijenio...
Vidi originalni članak

Trener Arsenala Arsène Wenger otkrio je da je u mladosti prodavao cigarete, a ranije je znao i zapaliti dok je sjedio na klupi . Francuz se dotaknuo ove teme nakon što je vratar Wojciech Szczęsny kažnjen s 20.000 funti jer je pušio u svlačionici.

- Odrastao sam u gostionici. Niste mogli vidjeti prozor od zadimljenosti i mladost sam proveo prodavajući cigarete. Dok sam služio vojni rok, na kraju mjeseca smo dobivali plaću u cigaretama. Kao mladić sam bio okružen pušačima i ja sam pušio cigarete dok sam bio mlad trener - rekao je Wenger.

Wenger je pozvao sportaše da ne puše .

- Postoje sportaši koji puše , ali to nije dobar primjer. Najbolje je ne pušiti, posebno ako ste uzor drugima. No, na kraju je najvažnije jeste li dobro dodali loptu ili ne.

Wenger se osvrnuo i na teroristički napad i masakr u redakciji satiričkog tjednika Charlie Hebdo koji se dogodio u njegovoj rodnoj Francuskoj.

- Čitava je država u šoku. Francuska je zemlja s dugom tradicijom slobode govora. Šokantno je što danas možete umrijeti zbog vaših ideja i zbog toga što želite javno govoriti. Nadam se da je zemlja ujedinjena i da posljedice ovoga čina neće podijeliti Francusku - rekao je Wenger.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • strmi_2 11.01.2015.

    kad se on sjeti svoje mladosti..ko da je jucer bilo kad su njemci napokon kapitulirali u 2.svj ratu..

  • Lux17 10.01.2015.

    ako ne piju i ne puse od cega ce umrijeti Arsene

  • Realni_komentator 10.01.2015.

    Puši on klincima koje dovodi :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare