To je to što me zanima!

Arsene Wenger: Prijavit ću Inter Fifi zbog Alexa Hleba

Menadzera Arsenala razljutilo je saznanje da je milanski Inter pregovarao s Aleksandrom Hlebom dok je igrač još pod ugovorom
Vidi originalni članak

Fifin pravilnik ne dopušta da neki klub u pregovore s igračem koji nije u posljednjih šest mjeseci ugovora uđe bez znanja kluba s kojim je igrač ugovorno vezan. Aleksandar Hleb ima ugovor s Arsenalom do lipnja 2010., no to predstavnike Intera nije spriječilo da otvore pregovore s Bjelorusom. Do razgovora je navodno došlo uoči uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka, kada je Arsenal gostovao kod Milana.
- Naravno da ću Inter prijaviti Fifi zbog toga što su učinili. Sada znam više o tome što se događalo tada u Milanu, ali te ću informacije zadržati za sebe i podijeliti ih s onima koji to moraju znati - rekao je Wenger, ljutit i iznerviran.
Francuz na klupi Arsenala svim se silama trudi zadržati Hleba u momčadi, ali poziv iz Milana sve je jači. Baš zbog toga su sve češća nagađanja kako se Wenger s tim pomirio i želi dovesti Niku Kranjčara, koji bi trebao zauzeti Hlebovu poziciju.
- Ne želim previše govoriti o tome, ali doista nije fer ponašanje ljudi iz Intera - dodao je Wenger.
Ako se pokaže da su njegove tvrdnje istinite, Inter bi mogao imati velike probleme. Fifa je vrlo stroga u vezi togai milanski klub će teško izbjeći kaznu. Barem novčanu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare