To je to što me zanima!

Arsene Wenger želi Dudua, a Bilić ga hoće zadržati!

Arsenal želi da Eduardo već u ponedjeljak dođe u London, ali Slaven Bilić želi ga zadržati do petka. Naš će izbornik nazvati Wengera i objasniti mu...
Vidi originalni članak

Osmijeh na Eduardovu licu, s kojim je šetao Sheratonom, vratio je optimizam među reprezentativce. Ali riječi izbornika Slavena Bilića gotovo su ga ugasile.
- Znate da su ozlijeđeni Šimunić i Eduardo. Joe će se možda i oporaviti, Dudu teško - rekao je Bilić.
No bio je to tek početak priče iza koje stoji “rat” za Eduarda između Bilića i Wengera.
- Arsenal želi da Eduardo već u ponedjeljak dođe u London, a mi da ostane s nama do petka jer nada još postoji. On će tu imati punu pažnju, nećemo sigurno napraviti glupost. Nazvat ću Wengera i reći mu, ako treba, da su naši liječnici i maseri čak i bolji od njegovih i da će dobro paziti na Dudua - bez kompleksa rekao je Bilić, koji će tako od jutra biti na telefonu i pregovarati s Arsenalovim trenerom te ga pokušati smekšati.
- Mene je Wenger, zapravo, jako iznenadio. Jer on nije tip koji riskira s ozlijeđenim igračem, on je Henryja znao poštedjeti zbog male prehlade. Valjda je magnetska rezonanca pokazala da Duduu nije ništa, njega je noga samo malo boljela i Wenger je htio da igra. Ne znam, stvarno čudno za Arsenea - rekao je Slaven.
Eduardo o cijeloj priči nije baš voljan previše govoriti. Ali nešto je ipak otkrio.
- Wengeru sam još prije utakmice s Fulhamom rekao da mi je noga slaba, a on je kazao da će me odmoriti. No i prije susreta s Olympiakosom u Ligi prvaka požalio sam se da nisam spreman, da nogu još osjećam. Tad je rekao: “U redu, bit ćeš na klupi, ali gotovo sigurno nećeš igrati!” Ali onda me ipak stavio u igru - objasnio je Eduardo, koji se ipak nada da bi još mogao zaigrati u Kazahstanu.



Vukojević siguran u 'iks' Engleske i Ukrajine

Meni je konačan ishod utakmice Ukrajina - Engleska najbliži 'nuli’. Ukrajinci bi baš morali imati neviđenu večer da pobijede - rekao je Ogi, koji je otkrio da u Kijevu već danima traju prepucavanju s domaćim igračima.
- U Dinamu igra osam reprezentativaca, koji mi svakodnevno govore da ćemo u Kazahstan ići na izlet. A ja im odgovaram da, zapravo, oni ne moraju ni putovati u Andoru - nasmijao se Vukojević te dodao.
- Inače, Ševčenko, koji je u odličnoj formi, zabio je prekrasan gol s 25 metara. A najavio je neki dan da će završiti karijeru ako se Ukrajinci ne plasiraju na SP - kaže Ognjen.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • fnatic_zg 05.10.2009.

    Wenger je htio dobit utakmicu pod svaku cijenu, a vidio je da bez Eduarda ne moze, uostalom i sam je to priznao na pressici poslije, da bez Dudua ne bi probio onaj bedem od obrane..

Komentiraj...
Vidi sve komentare