To je to što me zanima!

Arteta šokirao sve u Arsenalu: Završili su moji najbolji dani...

Za sve postoji početak i kraj, a danas je kraj vjerojatno najboljih dana moje karijere, rekao je novi igrač Arsenala Mikel Arteta nakon što je potpisao u posljednjim satima
Vidi originalni članak

Prije posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka činilo se da će Arsenal biti najveći gubitnik. Već u samom startu su saznali da će teško naći dostojne zamjene za Fabregasa i Nasrija, no Arsene Wenger je zaskuo rukave i doveo četiri pojačanja u jednom danu - Mertesackera, Santosa, Benayouna i Artetu. Potonji je prve dojmove prokomentirao na krajnje neobičan način što je razljutilo Arsenalove navijače.

- Za sve postoji početak i kraj, a danas je kraj vjerojatno najboljih dana moje karijere. Mislim da sam dao sve što sam mogao Evertonu. Imam 29 godina i neće više biti ovakvih prilika - rekao je legenda s Goodison Parka u neobično pesimističnom tonu obzirom da ima veliku priliku igrati u Ligi prvaka.

- Igranje za Arsenal, ali i Lige prvaka je veliki izazov za mene i želim vidjeti koliko vrijedim na najvećoj nogometnoj pozornici. Uvijek sam davao sve od sebe i uvijek sam bio profesionalac do samog kraja - rekao je Arteta i zahvalio se svima u Evertonu.

- Teško mi je reći zbogom i još uvijek ne mogu vjerovati da se ovo događa, ali možda je sada najbolji trenutak za ovakav potez. Nikada neću zaboraviti što sam ovdje postigao, kao ni što su navijači i klub napravili za mene.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Emanuel2 05.09.2011.

    evo kad god čiam ima osoba koji govore stavite disliajkova koliko hoćete,pa ljudi nemože svatko volit vaše komentare koje vi komentirate,za mene su glupi oni koji nevole da ih se kritizira šta ste vi svete krave.

  • ibracadabra09 02.09.2011.

    ma on to uopce nije rekao u tom smislu..nisu kopirali kako treba..Ali covjek i da je to rekao rekao bi sta se vec znalo. Bolje to nego ostali "Dolazim u najbolji klub, oduvijek mi je san bio igrat ovdje" primjer Džeko..zar mu je zaista bio san igrat u City-u :D

  • bluberry 02.09.2011.

    i sad je Arteta pojačanje. Pa bolje da je kupio Diega iz Wolfsburga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare