To je to što me zanima!

AS: Atletico M. želi Vrsaljka, skauti su dali zeleno svjetlo

Vrsaljko je čak 33 utakmice počeo u prvoj postavi Sassuola, član je reprezentacije Hrvatske koja će igrati na Europskom prvenstvu, a za njega su interes pokazali Juventus, Inter, ali i Barcelona
Vidi originalni članak

Atletico Madrid Diega Simeonea želi Šimu Vrsaljka i pokušat će ga dovesti sljedeće sezone, piše španjolski AS.

Vrsaljko (24) je već dvije sezone nezamijenjiv na poziciji lijevog bočnog Sassuola, a tekuća sezona mu je najbolja u karijeri. Čak 33 utakmice je počeo u prvoj postavi, član je reprezentacije Hrvatske koja će igrati na Europskom prvenstvu, a za njega su interes pokazali Juventus, Inter, ali i Barcelona.

AS navodi kako su skauti Atletico Madrida prisustvovali na nekoliko utakmica Sassuola. Posljednji put su bili na utakmici protiv Genoe te su bili zadovoljni Vrsaljkovom igrom.

Atletico je u potrazi za bekom kojem je desna noga jača, a može igrati i lijevom nogom.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Kis00 30.04.2016.

    Jako kvalitetan igrac kojemu je hitno potreban jaci klub sa jacim utakmicama ( europske). Jel zna tko sta je sa Jedvajom?? Nisam pratio ovu polusezonu al znam da je jedno vrijeme vrhunski igro

  • mr mike 30.04.2016.

    moze on u svakom klubu!! ajmo sime

  • KnezDomagoj 30.04.2016.

    I za Brozovića koji igra stopera Sevilla planira izdvojiti 18 mil. Eura, a za Kramarića koji igra na poziciji zadnjeg veznog Milan će odriješiti kesu i dati 55 mil. Eura. A slijedeći put kad novinar ide u svatove neka se dobro naspava pa tek onda pročita što je napisao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare