To je to što me zanima!

Asanović: Valjda Andoru možemo dobit i bez Olića

Ivica Olić neće sudjelovati u ovoj reprezentativnoj akciji, objavio je pomoćnik izbornika Bilića. Kući je već iz Rovinja otišao i ozljeđeni Danijel Pranjić
Vidi originalni članak

Slaven Bilić odmara od druženja s novinarima. U srijedu se pred predstavnicima medija pojavio Nikola Jurčević, dan kasnije na red je došao Aljoša Asanović.
- U Andori nas čeka specifična utakmica - rekao je uvodno Asanović, koji je taktiku i način igre nejake Andore usporedio s - prijevoznim sredstvom.
- Oni će parkirati autobus u šesnaestercu i treba što prije zabiti gol da se taj autobus makne - kaže Aljoša. Odigrao je tijekom karijere dovoljno ovakvih utakmica, zna da nije uvijek lako uzeti unaprijed upisane bodove.
- Lako je sada pričati da je Andora slaba i loša... Ali kada istrčiš na teren i vidiš ih kako grizu, knedla je u grlu sve dok ne zabiješ taj gol - rekao je Bilićev asistent. Otkrio je i da nas te knedle u grlu definitivno neće osloboditi Ivica Olić.
- Ovoga puta Olić neće biti s nama. Još uvijek nije ozdravio, nema potrebe da dolazi u Rovinj i nepotrebno se dodatno iscrpljuje - kaže Asanović i dodaje:
- Ali ako nam je Olić nužno potreban za ovu utakmicu...
Nije završio rečenicu, ali bez obzira na to sve je bilo jasno. Andoru moramo dobiti i bez Olića i bez Šimunića i bez Kovača, ali i bez Pranjića.
- Danijel je već napustio kamp, otputovao je kući u Nizozemsku - kaže Asanović.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare