To je to što me zanima!

Asensio ne želi biti nasljednik Ronalda: Odbio dres s brojem 7

Odlaskom Cristiana Ronalda u Juventus, njegova legendarna 'sedmica' u Realu je ostala bez vlasnika. Marco Asensio odbio je postati Ronaldov nasljednik pa ju je uzeo Mariano
Vidi originalni članak

Real Madrid vratio je u svoje redove bivšeg igrača Mariana Díaza. Iako se predviđalo da će 25-godišnjak iz Lyona otići u Sevillu, 'kraljevski klub' iskoristio je svoje pravo otkupa i vratio ga na Santiago Bernabeu, gdje će u ovoj sezoni nositi popularni dres s brojem sedam.

Navodi se da je Mariano sam zatražio Realovu 'sedmicu', ali odluka je zapravo bila na Marcu Asensiju.

Suradnik COPE-a Julio Maldonado rekao je da je dres s brojem sedam prvo ponuđen Asensiju, ali ga je on odbio.

- Real Madrid ponudio je Marcu Asensiju broj sedam, ali igrač je rekao 'ne'. Klub je doveo Mariana, koji je odlučio nositi broj Cristiana Ronalda - rekao je Maldonado.

Asensio će nastaviti nositi svoj broj 20, a zašto je odbio 'sedmicu' još se ne zna. Jedan od mogućih razloga je 'teret' koji ide uz taj legendarni broj.

S druge strane, Mariano je očito imao veliku želju naslijediti Ronalda. Iako nije najpopularnije ime u svijetu nogometa, Mariano iza sebe ima dobru sezonu. U 45 nastupa zabio je 21 gol i podijelio sedam asistencija, a hoće li jednako dobro nastaviti i u bivšem dresu Cristiana Ronalda, tek ćemo vidjeti.

VIDI OVO! Koji horoskopski znakovi najviše vole kockati?

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kaka 07.09.2018.

    Ceka 10 od Modrica :/

  • mrvica34 06.09.2018.

    Pametno malac...taj stres i pritisak ti ne treba...😊

  • Joker123 06.09.2018.

    Pametan Asensio, tribali su umirovit broj

Komentiraj...
Vidi sve komentare