To je to što me zanima!

Assou-Ekotto: Nadam se da će Luka Modrić ostati i biti sretan

Kamerunski nogometaš Benoit Assou-Ekotto (27) komentirao je u razgovoru za nezavisnu britansku radio-postaju Talksport budućnost Luke Modrića u Spursima
Vidi originalni članak

Trakavica oko potencijalnog transfera hrvatskog veznjaka u Chelsea traje cijelo ljeto, ali dosad je Tottenham odbio sve pristigle ponude od 22, 27 i 30 milijuna funti. Otočki mediji pisali su da će do kraja prijelaznog roka stići i ponuda od 40 milijuna, ali predsjednik Tottenhama Daniel Levy nagovijestio je da će i ona biti odbijena.

- Dobro je za momčad ako ostane, ali još je važnije ako ostane i bude sretan. Ako ostane i nije sretan, to nema smisla. Nema smisla zadržavati igrača koji nije sretan u momčadi – rekao je Assou-Ekotto.

- Mi ćemo biti sretni ako ostane i nadam se da će i on biti sretan do kraja sezone. Kada sam ga pitao da li je sretan, rekao mi je: "Da, ako odem-dobro, a ako ne odem, ne igram za loš klub". On razumije predsjednika da želi imati dobru momčad i da ga zato želi zadržati – dodao je kamerunski reprezentativac.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • zoki099 27.08.2011.

    nemogu oni mancestera pobediti nikada h.b. vas modric

  • ntnk 24sata 27.08.2011.

    hebo vas modric vise da vas hebo jedna dobra sezona i vec je najbolji zato sto to harry kaze to je smjesno ok dobar je veznjak ali toliko da vrijedi je glupost 40 mil eura pa koliko onda vrijede xavi i iniesta 100-150 mil eura de nemojte me nasmijavat kranjacar doktor za njega ima sut i tehniku priczno dodavanje a luka ima samo tehniku koja i nije neka a dodavanje jos i moze proc

  • Valente7 27.08.2011.

    Stvarno volim pročitat članak o mogućem Modrićevom transferu...ali ovakav članak je potpuno nebitan i nepotreban!

Komentiraj...
Vidi sve komentare