To je to što me zanima!

Aston Villin 'mini Suarez' je odbio ruku klinca iz Cityja...

Samo dan nakon što je Luis Suarez odbio pružiti ruku Patriceu Evri, identični potez napravio je dječak u dresu Aston Ville koji je odbio pružiti ruku vršnjaku iz Cityja
Vidi originalni članak

Dojmovi oko nesportskog nepružanja ruke Luisa Suareza Patriceu Evri u subotnjoj utakmici Manchester Uniteda i Liverpoola još se nisu stišali, a samo dan kasnije dogodio se novi, gotovo identični incident na utakmici Aston Ville i Manchester Cityja.

Uoči utakmice uslijedilo je tradicionalno međusobno rukovanje igrača, no sasvim neočekivano jedan od dječaka u dresu Aston Ville u društvu njezinih igrača napravio je svojevrsni deja vu.

Dječak se ugledao na Luisa Suareza te je na isti način odbio pružiti ruku 'klincu' iz Manchester Cityja kao što je to Urugvajac učinio braniču Manchester Uniteda.

Dječak iz Cityja doduše nije reagirao na takav potez 'protivnika', ali je u čuđenju nogometaš Aston Ville ispružio ruke.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • SrdanKaruzic 14.02.2012.

    mali iz citya mu ukrao curu za valentinovo :D

  • Realni_1 14.02.2012.

    Krasan je utjecaj Suarez imao na djecu.

  • Bonkoooo 13.02.2012.

    To je zato što je jebena bjelčuga ! HAHAHA :D Neznam šta se ovi crnci bune kad ima kažeš da su crnčuge. Pa kaako se bijelci ne uvrijede, kad im se kažu da su bijelci. Sve to oko crnaca je napuhano. Pa ako imaju takvu kožu nek se tim i ponose, a ne glumit nekakve žrtve :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare