To je to što me zanima!

Atalanta će otkupiti Pašalića! Chelseaju ide 15 milijuna eura

Pašalić je Chelseajev igrač već pet godina, a nikad nije odigrao nijednu utakmicu za njih nego bio na posudbama u Elcheu, Monacu, Milanu, Spartaku i Atalanti
Vidi originalni članak

Nakon pet godina na posudbiama Mario Pašalić (24) baca sidro u Bergamu. Atalanta će Chelseaju za hrvatskog reprezentativnog veznjaka platiti 15 milijuna eura, piše Gazzetta dello Sport.

Pašalić je u najboljoj sezoni u povijesti kluba Atalante (3. mjesto u Serie A, plasman u Ligu prvaka) odigrao 42 utakmice od kojih, zabio osam, a asistirao za šest golova.

Gian Piero Gasperini, trener i tvorac nogometnog hita iz Bergama, očigledno je prezadovoljan učinkom hrvatskog nogometaša, a jako zadovoljni bit će i na Stamford Bridgeu.

Chelsea je Pašalića u ljeto 2014. Hajduku platio 2.500.000 €, a sada ta će im se investija sada vratiti sa 700% profita. I to kroz prodaju igrača koji je pola desetljeća bio njihov igrač, a da nije odigrao nijednu utakmicu za Chelsea.

Slali su ga na posudbe u Španjolsku (Elche), Francusku (Monaco), Italiju (Milan) i Rusiju (Spartak Moskva). Svugdje je igrao: u najmanju ruku jako dobro.

Pašalić je sa 24 godine prošle sezone u Atalanti igrao dosad najbolji nogomet karijere i bio iznimno važan dio nezapamećenog nogometnog uspjeha u Bergamu.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • mestar 13.06.2019.

    Mogu rec da mi se svida kako je igrao u reprezentaciji i da je puno naucio u Italiji vidi se ta talijanska skola.Nije mali uspjeh bit treci u Italiji za klub kao Atalanta.Ostani i igraj bolje nego da se slis od kluba do kluba.

  • arow 13.06.2019.

    Mislim da je to vec odradjeno

  • mali.kasper 13.06.2019.

    Win-win situacija

Komentiraj...
Vidi sve komentare