To je to što me zanima!

Atalanta dobila pojačanje prije Šahtara: Zapata ponovo trenira

Nogometaši Atalante su nakon pobjede protiv Dinama (2-0) u Ligi prvaka nastavili s osvajanjem bodova i u Serie A protiv rivala Brescie (3-0). Slijedi im domaći susret protiv Verone gdje bi trebao zaigrati i Duván Zapata (28)
Vidi originalni članak

Dinamo bi pobjedom protiv Cityja osigurao proljeće u Europi, a u nekom idealnom scenariju bi mogao osigurati i play-off Lige prvaka uzme li Atalanta bodove u Ukrajini, a na Maksimiru City ostane bez ičega. Bilo kako bilo, Talijani će u Ukrajinu putovati ojačani Kolumbijcem Duvanom Zapatom (28).

Ponajbolji napadač 'božice' vraća se u natjecateljski ritam nakon terapija u Sevilli. Gasperini bi ga volio koristiti protiv Šahtara te će njegovu spremu isprobati protiv Verone nadolazećeg vikenda. U Španjolskoj je odrađivao treninge snage te je sve prošlo bez bolova u ozlijeđenom aduktoru. 

- Spreman sam 90% - rekao je Zapata Gasperiniju prije utakmice protiv Juventusa (1-3).

Bez Zapate je Atalanta odigrala deset utakmica - pobijedili su u tri navrata, remizirali četiri i izgubili još tri puta. On bi trebao biti taj 'okidač' koji će donositi još bodova pa bi Papu Gomez, Luis Muriel, Josip Iličić i Mario Pašalić mogli dobiti još jedno pojačanje u ofenzivi. 

A Talijani imaju cilj - s Duvanom do pobjede protiv Šahtara uz nadu da će Dinamo izgubiti od Manchester Cityja. I proljeće u Europi je tu za Atalantu, City i Šahtar, dok bi Dinamo u tom slučaju ostao bez ičega.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Simpson_3 02.12.2019.

    Imate dobit toooo

  • Markolino 02.12.2019.

    Ja bi bio super zadovoljan i prolaskom u Europskom ligu jer u Ligi prvaka u osmini nemamo šta tražit osim velikog novaca i koeficijenta. Neka Shaktar dobi Atalantu jebeš ti sve, Manchesterova druga ekipa je jača od Dinamove prve nisam siguran da ih možemo dobit.

  • Firefox_1 02.12.2019.

    Zapata je strašan igrač, naj... Shahtar a i naš Dinamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare